19. maaliskuuta 2011

Viikonlopun ruokalista


Hahaa, tässä kaikki, mitä söin viikonloppuna, piste! :-D No ei nyt sentään. Kävin aamulla kampaajalla ja nyt on ihan lyhyet hiukset nyyh! Mulle tehtiin joku ihme korjaava hoito ja nyt on hiukset paljon paremmassa kunnossa onneks. :-) Namia&Jamia on yks parhaista karkkipusseista ikinä, paitsi toi nimi on vaikee lausua ja siellä on niitä kamalia lakuja joissa on pinkki täyte, ne maistuu kuolemalta! Weetabix Minis'it on just nam aamupala, lounas, välipala ja iltapala. :-D Ja B&J's uus maku testataan maanantaina, kun ylppärit on vihdoin ohi ja saa unohtaa opiskelun ainakin viikoks. Illalla meen kattomaan tytsyjen kanssa Black Swan:in ja voi olla, etten uskalla ens yönä sitten nukkua sen takia ja värkkään miljoona uutta postausta tai sit vaan itken ja pelkään, saa nähä. Nyt pitää viel selata toi ruotsin kielioppikirja läpi ja sit saa opiskelut riittää!

+ I had my hair cut today and the hairdresser made also a repairing treatment so now my hair feels much healthier, whee. :-) Don't be scared because of the food pictures, I just wanted to show my number one favorite candy bag, though that includes one type candy I can't stand (liquorice with pink filling). Besides, Weetabix Minis are a lovely alternative for breakfast, lunch, and snack, haha not for lunch for real. :-D And that B&J's flavor is new in Finland and I'm going to try it on Monday when all my exams are over and I have time to relax. So much waiting for it! :-)

11 kommenttia:

Saana kirjoitti...

NamNamNam!<33 Ben&Jerry´s!!<33
Ne pinkit on just hyvii! Älä dissaa niitä.:( Ne voi, vaik suuttua! (p.s. Mä voin tulla syömään ne!)
Oi noi sun hiukset näyttää just ihanilta!! Onneks pääsen näkee ne ihan livenä viel tänää. Sun hiukset ei ikinä näytä lyhkäsiltä ku ne on sellaset hemopitkät.:D

Laura kirjoitti...

voi eii ben&jerrys!! naminaminami! :D nyt tekee mieli sitä :-D ja ihanat hiukset tuassa kuvassa!!

Anonyymi kirjoitti...

You DON'T look great.

Aino kirjoitti...

NOÄLÄVAAN ANONYYMILÖ!!!!!!!!! totally agree potenssiin kolme :oooooo

Aino kirjoitti...

höhö bytheway arvon u dont look great olette aika feilureita tyttöjen kanssa kun missasitte elokuvan :)

Erika kirjoitti...

Heeheh mä katoin sen trailerin ja oli aikas jännä! ;)ja ihanat kiehkurat <3 toi jätski on varmaan just herkullista, noit on vissii tullu uusii makui Suomeen ku oon nähny kaupas ainaki pari uutta makuu. :)

Delal kirjoitti...

Ihanat kiharat!:-)

Johanna kirjoitti...

Saana: Pinkit hyi! Jeeee oot hassu! <3

Laura: Hahaa, eiku kauppaan! ;-) Kiitoksia!

Anonyymi: Kiitos mielipiteestäsi. :-)

Aino: Kiitos sinunkin mielipiteestäsi, rakas pikkusiskoni! :-DDDDD Ja ollaan just pro muistajia!

Erika: Nojoo eiks ollukki kauhee se loppu?! Toi on varmasti herkullista ja kiitos kiitos mussukka! <3 Mut mitä, parikin uutta makua, mä oon nähny vaan ton yhen! :-O Pitää mennä ostaa sitä toista ku tuun teille!

Delal: Oi kiitos! :-)

Anniina kirjoitti...

haluun kans maistaa tota uutta makuu.. ihan epistä et jollakin on 2 koetta enemmän kuin toisilla.. ja viikko pidempään pitää opiskella.. :( mut ihanat kikkurat kyllä oli :D

Mikaela kirjoitti...

Kivat kiharat ja namnamnam toi jäätelö!!

Johanna kirjoitti...

Anniina: Hahah se oli nannaa! Ja sellast se elämä on. :-(

Mikaela: Kiitoos! Se oli hyvää, paitsi maistu vähän suolaselta. XD