21. maaliskuuta 2011

Ponytail


Anteeks nyt monista naamakuvista. Eilen, kun mulla vielä oli noita kiharoita jäljellä, äiti keksi että laittaisin ne tollasella Spice Girls-tyyppiselle ponnarille ja niistä tulikin tosi söpöt kun noi kiharat meni ihan rullalle. :-) Mut nyt on aika tuuletusten, nimittäin multa loppu ylppäriiiiit! Menin totaalisen sekasin, koska luulin, että tänään on perjantai enkä oo vielä edes oikeesti tajunnu, että ne on nyt ihan lopullisesti ohi. Onneks huomenna on töitä, niin ei tuu tekemisen puutetta. Ilta sujuu sitten mun parhaiden ystävien Benin ja Jerryn kanssa, ihania poitsuja. <3 Ja muuten, oon tosi masentunut koska mun kultainen juomapullo vuotaa. :-( Ja meinasin kirjottaa, et onneks nyt on perjantai. XD Mut onneks nyt on maanantai, hihihihii!

ps. Tosiaan missattiin se Black Swan yhdeksällä minuutilla. Oli aikataulut vähän hukassa. :-D Tällä viikolla uus yritys, jos oltais vaikka ajoissa!

+ I'm totally freaking out because 1. I did my LAST final exam today! 2. I'm so thinking it's Friday and 3. I'm going to have some Ben&Jerry's tonight. ;-) I can't understand finals are finally (hahaha) over. Luckily I have to work tomorrow so no lack of act. Whee, is it possible to smile too much? :-) And yeah, in the pictures... I still had those curls yesterday and my mom suggested to put them on a ponytail. After all it looked super cute since those curls settled well. However, I didn't see Black Swan on the weekend because we were 9 minutes late. This week we try another time if we would be on time. :-D Have a nice week sweeties!

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

upee toi ponnari ja onnea ylppäreistä :)

Aino kirjoitti...

Et nyt saaa anteeksi. ONNEKSI OLKOON KOHTA SYÖDÄÄN<3

sara kirjoitti...

ihana ponnari! :-) ja onnneeee, laitaha kutsut postiin nii pääsen ostaa mekkoo hhehehehehe ;)

Liisa kirjoitti...

heeei ihana ponnari!!! :DD<3 ja go johanna, you're free girl now! onnea!<3

Anniina kirjoitti...

Sun pitäis useemminki pistää hiukset tollee :) Onnee nyt sit ylppäreiden loppumisesta XD
Haluun kans viettää iltaa Benin ja Jerryn kanssa <3

Johanna kirjoitti...

Riikka: Kiitos x2! :-D

Aino: MUR! Ja kiitos oot syöppö! <3

Sara: Hihii kiitsa mussukka! <3 Ja laitetaan laitetaan! ;-)

Liisa: Kiitoksiaa! <3 Yes I am!

Anniina: Jooooh toki! Kiitos ja ilman muuta, voimme joskus olla nelisin tai jos Santsu haluaa mukaan niin viisin! ;-) <3