22. maaliskuuta 2011

Once again, it was raining


Heräsin aamulla tosi väsyneenä puol tuntia ennen herätyskelloa. Olin saanu viestin, että työt onkin peruttu tältä päivältä, joten tästä päivästä tuli lepopäivä. Oli ihan jees vaan selata kaikkia muita paitsi oppikirjoja, surffata netissä turhanpäiten, valokuvata sateessa, kattoa Skinssiä ja käydä kuviskerhossa pitkästä aikaa silleen, ettei tarvinnu miettiä mitä olis voinu lukea lisää. Oon vieläkin ihan sekasin päivistä, nyt on pikemminkin keskiviikko kun tiistai. Huomenna on varmaan lauantai. Ja huomatkaa, tuolta mullasta pilkistää pieni kasvivauva! :-)

+ I woke up super tiredly a half an hour before alarm clock's ring today. I had got a message my work was canceled so I got the whole day just for resting. It was lovely to hang out around the house without a school book, take photographs in the rain, watch Skins and go to art lesson without feeling pressures of studying. And did you notice that baby plant coming up from the ground? Spring comes! :-)

6 kommenttia:

henna kirjoitti...

aww, kasvivauva! :D hihii kirjottelen kyllä pian, sori oikeesti kun on kestäny taas! 8)

Laura kirjoitti...

voi onpa siel jo keväsen näköstä!! tääl on tyylillä täyslumet viel maassa! :-( yhyy! ja mäki halun selata muitaki ko koulukirjoja :-D haha! ehkä kahen vuoden päästä sit!

Liisa kirjoitti...

kasvivauva!<3 oot johanna höppänä :D ja IHANIA kuvia!

Aino kirjoitti...

koooleja kuvia sisko, kooleja kuvia. ihan tosi :)

korhospauli kirjoitti...

Mä tykkään, kun mun kahvikuppi, mun auto ja mun kukan taimenet on päässy kuviin ja tuo vesirännikuva on kans tosi hieno :)

Johanna kirjoitti...

Henna: Niinpä, tuitui! <3 Eikä mitään kiirettä sen kaa, mä odottelen! :-)

Laura: No on tääl aikamoiset kinokset lunta, mut hyvin on kyl sulanukki jo teiltä esimerkiks. Kahen vuoden päästä sitten! Ja lomilla! ;-)

Liisa: Oot ite ihan söpöliini! <3 Kiitos. :-)

Aino: No kiitoksia vaan! :-D

Isi: Haha ja sun jalatkin on päässy kuvaan! Kiitos paljon! :-)