31. maaliskuuta 2011

Floral top + other stuff


Tossa vielä kuvaa kukkapaidasta, on se aika mukava! <3 Tänään pitäis oikeesti jo jaksaa opiskella, että saisin japanin kurssin suoritettua. Vois tietysti alkaa suunnittelemaan pääsykokeisiin lukuaikataulua, mutta mutta... Oon päässy liikaa laiskottelun makuun, kun ei lukeminen enää innosta. :-D Voi olla siis, että päädynkin selailemaan noita lehtiä, jotka äiti toi töistä ja juomaan Vitalineaa. Tänään käyn varmaan kattomassa psykan yo-tuloksen, joten jos musta ei pariin päivään kuulu mitään, oon luultavasti masentunu niin kovasti että vaan itken ja syön suklaata. Toivotaan, että niin ei tule käymään. :-)

+ There are couple of pictures of the floral top I bought on Tuesday, I love it! Today I should finally start studying again but unfortunately I've got so lazy during these last weeks and it may become a struggle. Therefore it may happen that I'm just reading those magazines instead of Japanese study book or entrance examination books and drinking Vitalinea yoghurt. Today I'm also going to school to check my psychology grade and I'm too nervous about it. Don't worry if I'm not posting in a few days since I may be too depressed because of it. :-D Though I hope so bad it's good enough.

Edit: I didn't see the results because I was too late. Hopefully I'm hearing them on Monday!

6 kommenttia:

sara kirjoitti...

veikkaan että ei sun tarvii masentua :-)

Anniina kirjoitti...

Japanese, japanese :D Hyvin se koe on kuitenkin menny! Sä ihan turhaan stressaat niinku äikänkin koetta ja miten se menikään?? Nätti oot <3

Johanna kirjoitti...

Sara: Hahaa en masentunu ku en nähnykkää niit lol! XD

Anniina: Jep! Toivotaaaaan! Ja äikkä oli ylläri! Kiitos sinäkin. <3

Ella kirjoitti...

ihana paita! :)

Laura kirjoitti...

iihana paita! ja kaunis sinä! :-)

Johanna kirjoitti...

Ella: Oi kiitos! :-)

Laura: Höpsöliini, kiitos paljon! <3