27. maaliskuuta 2011

Pikkusia viikonloppukuvia


Viikonloppu on sujunu ton pikku riiviön kanssa riehuessa. On se vaan aika söpöliini! <3 Eilen käytiin vihdoin ja viimein kattomassa se Black Swan ja pakko myöntää, oli aika kauhee! Kiljasin siinä yhessä kohdassa aika alkupuolella elokuvaa ja sen seurauksena laitoin Anniinan tumpun suuhun ja kuolasin siihen koko loppuajan, välttäen näin yllättävät kiljumiskohtaukset. Anniinan sormet kärsi kans vaurioita ja yhessä vaiheessa en tuntenu omianikaan. XD Trillerit on niin mulle suunnattuja... Iskällä oli eilen synttärit ja aamulla oltiin Ainon kanssa ahkeria ja leivottiin kakku + siivottiin. Tänään oon kirjotellu sähköposteja ja syöny perhelounaan kun mummi ja vaari tuli kyläilemään. Nyt meen vielä vähän tuijottelemaan tota Emiliä ennen kun ne lähtee kotiin. Ens viikosta tulee ainakin näillä näkymin melko kiireinen, hihi.

+ I've watched that little monster going around the house whole weekend. Emil is just so cute, especially when smiling! Yesterday we went to the movies and now I've seen Black Swan. I have to admit it was terrible. Thrillers are so not for me because during the movie I once shrieked terrified and after that put my friend's mitten to my mouth so that I wouldn't shriek again. :-D Now I have kind of traumas and it was a bit difficult to fall asleep yesterday. I hope I'm going to forget all blood-parts soon... My dad has birthday yesterday and Aino & I baked a cake and cleaned the house. Today I've been writing e-mails and now I'm going to play with that little guy a bit more before they leave. Apparently next week is going to be pretty busy. 

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

ihana eemil aina vain<3 ja se on kasvanu jo tosi paljon !! :o hei onks tota kakkuu viel jäljellä? näyttää aika herkulta! ;)

Laura kirjoitti...

voi ihania kuvia! :-) niin aitoja ja sellasia! ja maailman söpöin toi eemil! awww! <3

Aino kirjoitti...

hyökkäs päälle pikkupahanen :b tuitui<3

Anniina kirjoitti...

Emil on ihan söpöin <3 Herkullisen näköstä kakkua! nami :) joo oli sormet vähän hellinä ku yks puristi ihan täysii :D <3 mut ehottomasti katsomisen arvoinen leffa!

Emilia kirjoitti...

OI MIKÄ KAKKU! :D

Johanna kirjoitti...

Liisa: Niinpä! Ja on sitä vähän, vaik mäkään en kyl melkeen saanu sitä! :-D

Laura: Hihii, kiitos ja niin se on! <3

Aino: Rontti oikee! ;-) <3

Anniina: Jep! <3 Hahah no pelotti! XD

Emilia: Oli herkkua! :-)

henna kirjoitti...

ihania kuvia jälleen kerran 8)

Johanna kirjoitti...

Henna: Kiitos ihana! :-)

Erika kirjoitti...

Emil on nii sulonen!!
Voin kyl nii kuvitella, miten oot siel elokuvateatterissa istunu tumppu suussa. :DDDD