24. maaliskuuta 2011

Tätäkö tää nyt on?


Kännykän kalenteri näyttää tyhjältä, voin herätä kymmeneltä ja kattoa rauhassa telkkaria, syöden aamupalaa. Lähdin äitin kanssa käymään Lohjalla ja lainasin kirjastosta pääsykoekirjat. Oon niin etuajassa, mutta oikeesti, mulla olis jo hinku päästä lueskelemaan noita. Haluun oppia ja tietää, ehkä tää kertoo siitä, että valitsin oikean alan... Tää viikko on menny vähän niinkun sumussa, en oo tietonen päivistä tai vuorokauden ajasta, mä oon elänyt ilman tiukkaa lukuaikataulua. Se on aika paljon jees. Nyt pitää hakea Aino koulusta, josko vaikka se jaksais puuhailla mun kanssa jotain kivaa siskopuuhailua. Hassu olo. :-)

+ I have nothing particular to do, nothing special to study (except one Japanese course I should pass before next month) and I feel so weird. I haven't used to doing what I want, whenever I want, without strict schedules. I'm totally confused which day it is etc. Even Rebecca Black can't help me. :-D I'm feeling weird BUT I'm enjoying it! And I'm excited because I got three books to read for entrance examinations to university. I would like to start reading them because the subject is so fascinating: Finnish!

8 kommenttia:

Alpinae kirjoitti...

Mulla on ihan täysin samanlainen hajuvesipullo! Tuotu Egyptistä vuonna lanttu ja nauris, sisällä sellasta öljymäistä ja tosi voimakasta parfyymia. Onks samaa?

Johanna kirjoitti...

Alpinae: Toi on myös egyptistä, mutta hajuvesi sekoteltiin vartavasten sellaseks kun halusin, joten se tuskin on täysin samaa. Vaikka onhan se tietty ihan liian voimakkaan hajusta enkä osaa käyttää sitä. :-D

Annika kirjoitti...

Eikös olekin mahtavaa lukemisten jälkeen VAIN OLLA!:)

Erika kirjoitti...

kuulostaa ihanalta päivärytmiltä ja ansaitulta tälläsen kauheen rehkimisen jälkeen. (LOL, meinasin kirjottaa röhkimisen XD)

Johanna kirjoitti...

Annika: ON! :-D

Erika: Haha niinpä! XD Varsinaisen röhkimisen!

Liisa kirjoitti...

IHAN EPÄREILUA SANON MINÄ!!!

Tanja kirjoitti...

musta oot ansainnu sen ku oot ollu nii ahkera opiskelija niin nyt saat nauttii vähän sellasest chillist elämäst :) ja oikeesti oon sika kateellinen sun ahkeruudelle, koska mä oon aina sillee et joo nyt pitäis rupee lukee, mut sit aina siirrän kaiken seuraavalle päivälle ja loppujen lopuks joudun tekee iha deedlinepäivänä kaiken.. :D ku ei oo tarpeeks intoo :P

Johanna kirjoitti...

Liisa: Haha oon pahoillani! :-D

Tanja: Voi että, kiitos ihana! <3 Kyl sä vielä joskus löydät sen innon opiskella! ;-)