1. kesäkuuta 2010

Uutta uutta!

Tänään kävin kaupungilla ja yllätykseksi sieltä löyty vaikka mitä kivaa, vaikka alkuperäinen tarkotus oli ostaa vaan matikan kertauskirja. :-D Lisäks mulla oli tänään viimenen koe lukion kakkosluokalla ja nyt on siis epävirallisesti loma! Enää kokeiden palautus ja kevätjuhla, hihi. :-) Ainut kurja juttu on, että mulla on kurkku kipeä. Toivottavasti paranisin pian ettei menis alkuloma ihan vaan sairastamiseen. Ens viikolla alkaa kyllä työt, vahdin naapurin lapsia. Mutta nyt on onneks kaks päivää aikaa vaan levätä. Paistaispa aurinkokin niin voisin ruskettua. :-D Tässä ne kivat jutut mitä löysin:

Tikkilaukku Seppälästä 10 e (Alennuksesta, jee!) Katoin tota sillon normaalihintasena enkä uskaltanu ostaa, mutta nyt oli pakko kun oli niin hyvä tarjous! :-)
Sukat Seppälästä, siellä oli sukat, sukkahousut ja legginssit kolme kahden hinnalla, ja kun ostettiin paketti sukkahousuja, niin sain sitten kaksi pakettia sukkia, toisen niistä ilmaseksi. 
Korkokengät Keskuskengästä.  Nää on tosi kivat, vaikka kattelin myös sellasia valkosia joissa oli niittejä, mutta nää oli paremmat jalassa. Näissä on tosi hyvä kävellä, vaikka korkoa onkin 9cm. Nyt mulla on sitten kesälle juhlakengät, kun tähän asti oon käyttänyt niitä joissa tanssin wanhat. Tuli siis tarpeeseen, kaikki nää ostokset. :-D

ps. Käykää osallistumassa arvontaan! :-)

8 kommenttia:

Rosie kirjoitti...

Hihi, kivoja ostoksia! :)

Aino kirjoitti...

ja nii!!! lisää kuvia sn kauniista siskosta kiitos :))

Aino kirjoitti...

tositosi kivat kengät!! noil oli kyl ihan simohulluu kävellä :oooo voisit hei tyttö tehä jonku kivan esittelypostauksen, vaik lempijutuista XDD Ja MORE VIDEOS PLIIS

Annika kirjoitti...

aws aws toi laukku!♥

Johanna kirjoitti...

Rosie: Niin on, kiitos! :-)

Aino: Haha sun pitää vaan opetella! :-D Ja joo voisin tehä! Ja tottakai laitan lisää kuvia mun huippumalli-siskosta! ;-)

Annika: Jep! Toi on just se mitä etin. :-)

jjossuu kirjoitti...

oii vaik kui ihana toi laukku ! :-)

Salha kirjoitti...

Ihana laukku!

Johanna kirjoitti...

Jjossuu: Kiitos, niin on! :-)

Salha: Kiitos! :-)