4. kesäkuuta 2010

They say Bling Bling

Eilen siivosin mun korulaatikkoa ja päätin sitten kuvata samalla ja nyt seuraakin korujen esittelypostaus. Mä en oikeastaan käytä koruja, en edes juhlissa, vaikka mulla niitä (näemmä) onkin jonkun verran. Mulla oli kyllä monta vuotta rannekoru, mutta jostain syystä en oo enää sitä pitänyt. Ehkä mä joskus vielä opin käyttämään näistä edes jotain. :-D

Kännykkäkorut: itseasiassa ainaot korut joita käytän! Nyt mulla on käytössä toi kirsikka-systeemi. Viimeks oli toi rusetti, mutta se hajos. En oo heittäny sitä pois, koska se on niin söpö. :-D Oikealla olevan sydän-strassi-korun oon ite koonnu, mutta siitä on irronnut toi naru millä sen saa puhelimeen.  Niin ja kaikki muut noista on Accezorizesta paitsi hattivatti laivalta ja itsetehty jostain koruista.
Kaulakorut: 2 ensimmäistä (vasemmalta) on ystävyyskoruja, kolmas on joku vanha jonka alkuperästä mulla ei ole tietoa, neljäs saatu lahjaksi (toi on melko lyhyt), viides on ihan tavallinen ketju ja kuudes ja seitsemäs on tollaset pallokorut, varmaan jostain äidiltä tai mummilta joskus saatuja.
Ristit, ensimmäinen vasemmalta on saatu mummilta, toinen ja kolmas rippiristejä ja neljäs varmaan äidiltä (toi on joku tosi vanha).
Muut kaulakorut: kirsikkakoru kaverilta, toi on tosi söpö mutta en oo paljon sitä käyttäny. Tähtikoru H&M, vaal.pun. timanttikoru jostain. :-D Ja helmikoru ostettu jostain afrikka-aiheiselta torilta, en oo kyllä käyttänyt totakaan.
Rannekorut, joita olenkin käyttänyt useimmin. Vasemmalla helmikoru mummilta, sydänkoru äidiltä (kun vanha koru hävis), nilkkakoru sedältä (rippilahja, toi on kyllä ihan liian iso mun nilkkaan!) Neljäntenä rannekoru jostain :-D Ei mitään tietoa ton alkuperästä! Ja viimeisenä väriä vaihtava koru, ostin jostain kauan sitten, toi vaihtaa siis väriä lämpötilan mukaan (vaikka aina uskotellaan että tunteen mukaan, niin oikeasti se on se lämpötila :-D).
Sininen koru on H&M:ltä yksiin juhliin ostettu, vaaleanpunaiset ostin mun kaverilta, noita oon jopa käyttänyt (koulussa väriviikolla punasena päivänä noita on hyvä jakaa kaikille! :-D)
Siniset korvakorut mummilta. Nää on mun ainoat korvakorut, koska mullahan ei ole korvareikiä ja nää on sellaset klipsu-korvikset (mikä sana! :-D).
Viimeisenä sormukset. Takana vasemmalla olevan sormuksen oon tehnyt itse jossain leirillä, se on siis kiveä. Sen vieressä olevan hopeen sormuksen sain joskus Polluxista (haha :-D), oikealla takana olevan mustan sormuksen sain ostin joskus jostain kivikaupasta, se on siis jotain tollasta tummaa kiveä. Edessä vasemmalla luokkasormus (ala-asteen), keskellä timanttisormus glitteristä (joka on mulle liian iso, nyyh!) ja oikealla edessä joltain mummin siskolta perintönä saatu timanttisormus, toi on kuulemma aitoa hopeaa. :-O

Siinä oli mun korut. Oon ollut tän loppuviikon ihan kipeä (ääni lähes poissa, kurkku kuiva ja kipeä, väsyny olo koko ajan yms) joten en oo hirveesti jaksanut tehdä mitään. Tänään oli kokeiden palautus ja ihan hyviä numeroita sieltä onneksi tuli, huomenna sitten todistusten jako ja LOMA! :-) Tänään pitäis vielä jaksaa mennä ajotunnille, toivottavasti en lääkehuuruissa pyörry siihen rattiin tai aja ojaan. :-D Uutta videopostausta on jo muutamat pyytäneet, olisko sellanen toivottu? Jos keksin jonkun kivan idean niin voinhan mä sellaisen tehdä, jos teitä lukijoita kiinnostaa. Hyvää kesälomaa nyt kaikille kuitenkin! :-)

6 kommenttia:

Rosie kirjoitti...

Videopostaus ois kyllä niin kiva! :)
Noi korvikset on ihanat samoin kuin alarivin keskimmäinen sormus! :)

Aino kirjoitti...

vähä sul on paljo korui!! :oo en ees tiennykää XD ja koita parantua hani<3

Johanna kirjoitti...

Rosie: Hihi kiitos! :-)

Aino: NIINPÄ, en mäkää! :--D Ja koitan, jos en tänää enää yrittäis tukehtua ;-)

Lissukka kirjoitti...

sulla on ihania koruja <3

Anonyymi kirjoitti...

äääääh! Ei voi olla noin paljon koruja! Mullakaan ei oo noin kauheesti ;O Haluun kaikki kiitos :P

Johanna kirjoitti...

Lissukka: Kiitos :--D

Tanja: TUU HAKEE!!! ;-D