13. kesäkuuta 2010

Sherries, flowers, fishes and skirts

Tänään oon koko päivän vaan ollu kotona; datannu ja pelannu Ainon ja Liisan kanssa. Tän viikon oon ollu ihan ilman mitään kouluajatuksia ja on ollu kyllä ihanan rentouttavaa. Yleensä mä stressaan ihan liikaa kaikista koulujutuista ja ens syksynä mulla on kahet kirjotukset (lyhyt matikka ja terveystieto), joten kesällä pitää alkaa jo lueskelemaan. Ens viikolla varmaan kyllä vähän selailen jotain, kun työt koostuu siitä, että katon että katon lapsien heräävän ja syövän ja teen niille lounaan. Muuten saan olla kotona (työmatkaa on siis se 10 metriä :-D). Ens viikolle on ikävä kyllä luvattu kurjaa keliä (hyvästi rusketus-suunnitelmat!) eli varmaan vaan nyhjötän sisällä. Lupaavaa... Tässä teille kuitenkin pari mun mielestä kivaa kuvaa, jotka oon tässä viikon-parin sisällä napsinu.

Kirsikoita! Iskä toi noita perjantaina ja oli kyllä tosi hyviä! Lisäks toi turkoosi korostaa ihanasti niiden punasuutta. :-)
Iskä toi perjantaina myös kukkia koulun päätöksen ja hyvän todistuksen johdosta. Toi sisälsi myös 2 viiskymppistä joita en edes aluks huomannut. :-D Kiitti isi! Toi kimppu on tosi kaunis. :-)
Serkkujen JÄTTIKALA!!! Toi oli varmasti mun nyrkin kokonen! Se on ikivanha eikä vieläkään kuollu. Serkut on kyllä mun kultakalojen kasvattaja-idoleita (vaikka ne ei kuulemma tee noille kaloille mitään... :-D). Meijän mini-akvaariossa kultakalat ei vaan pärjää, nyt on onneks VIIS ihanaa raitakalaa! <3 (Ja jos joku siis ihmettelee miks oon kaloista niin innoissani, niin siks, koska mulla ei voi olla mitään muita lemmikkejä koska oon allerginen. Siks kalat on mulle niin tärkeitä, vähän niinku koiranpentuja. :-D)
Aino ja sen KUKKA_HAME_! a) Aino on ihana (hahaa! :-D) ja b) Sen hame on ihana! (joo olin eka laittanu mekko, sekotan ne aina!! :--DD)

ps. Kiitos kaikille lukijoille, teitä on tosi monta ja te jokanen piristätte mua päivää! :-) Jos teillä on jotain parannusideoita/kritiikkiä, niin kommentoikaa ihmeessä! Palautetta on aina kiva saada, myös parannusehdotuksia, koska sitten tiiän miten vois kehittyä. Ootte ihania kaikki! :-) <3

7 kommenttia:

Aino kirjoitti...

se on hame pallo!!

Johanna kirjoitti...

Aino: KAPPAS VAIN! X---D

Rosie kirjoitti...

Tosiaan ihana hame :D En mä ainakaan keksi mitään parannettavaa, tykkään tästä blogista just siks ku oot tollanen rehellinen ja aito oma ittes etkä mikään sellanen pinnallinen wnb niin ku (useat) muut muotiblogaajat. :)

Irina kirjoitti...

toi hame on kyl ihana:) tosi kesänen. ja toi kalakuva on magee!

Johanna kirjoitti...

Rosie: Oii kiitos superpaljon! Ihana kommentti, sait kyllä oikeesti hyvälle tuulelle! Onneks mulla on sun kaltasia lukijoita! :-)

Irina: Hihi niin on! Ja kiitos! :-)

ARLA AABBA kirjoitti...

toi hame on niiin ihana:-)

Johanna kirjoitti...

Arla Aabba: Niin on! Mä oon melkeen varastanu sen jo! :-D