24. kesäkuuta 2010

I bought

 
Ihanan värinen kynsilakka Seppälästä 1,95 e. Toivottavasti toi toimii hyvin.
Silmänalusdödö (kuten Nasu sen ilmas :-D) Anttilasta vähän päälle 10 e. Nyt lomalla oon huomannu että mitä enemmän nukun, sitä enemmän mun silmänaluset tummuu ja paisuu, joten tää on nyt mun keino taistella ongelmaa vastaan. Ainakin näillä näkymin näyttää toimivan tehokkaasti; säkit silmien alla pienenty silmissä (haha, lol mitä sanavalintoja! :-D)! Toivottavasti tää toimis jatkossakin kunnolla. :-)
Raitapaita KappAhlista 9,95 e. Mulla on toi lohenpunasena (,joka Nasulla oli viime postauksessa päällä) ja päätin ostaa myös ton punaraitasen, kun se oli niin houkutteleva ja ihana. Raitapaitojahan ei koskaan voi olla liikaa. :-D

Mennään nyt juhannukseks siis mökille ja sillä aikaa tuskin postauksia tulee. Maanantaina taas monien kuvien kera, heippa ja hauskaa juhannusta! :-)

2 kommenttia:

Rosie kirjoitti...

Hihi, suloisen väristä toi kynsilakka :) Mut sitä saa varmaan laittaa parikin kerrosta, ainakin noita muita Miss Selenen lakkoja tarvii :D Hauskaa juhannusta sulle! :)

Johanna kirjoitti...

Rosie: Toi on ihana! Ja totta, pitää laittaa pari kerrosta, koska toi yks kerros kulu päivässä kärjistä (vaik laitoin vaa manikyyrin punasen päälle). :-( Toivottavasti sullaki oli hauska juhannus! :-)