19. kesäkuuta 2010

Kummajaisia

Eerika haastoi mut tällaseen outojen tapojen paljastamiseen ja tässä niitä nyt tulee. :-D

1. Ekana tuli mieleen tällanen pakkomielle, jonka itekkin myönnän. Eli AINA kun meen meidän postilaatikon ohi nii mun on pakko katsoa onko siellä postia. Vaikka olisin just kävelly siitä ohi ja kattonu. Tää on välillä tosi rasittavaa, mutta onneks osaan JOSKUS edes joustaa ja vaan kävella kurkkaamatta ohi. :-D

2. Oon tosi tarkka että mun huone on siisti. Mua ahdistaa jos mun pöydällä on paljon kirjoja tai papereita ja se on epäjärjestyksessä. Lisäks mua ärsyttää jos Aino ei petaa sänkyään (mulle ainakin joka-aamunen rutiini jota en vois unohtaa). Tai jos siltä on tippunu pöydälle kaakaojauhetta tai jotain eikä se oo pyyhkiny sitä. Siivoon välillä vaan meidän keittiöstä jotain leivänmuruja kun ne ärsyttää. :-D Mut tää mun siivousneuroottisuus ei kyllä koske mun kaappeja, näkisittepä vaan!

3. Jos kävelen ylämäkeen niin mun pitää lisätä vauhtia (autotkin tekee niin!). Aino aina nauraa tälle, mutta musta tää on tosi kätevä tapa. Pääsee paljon nopeemmin mäet ylös. Lisäks jos pyöräilen tai kävelen yksin niin mun on pakko mennä aina supernopeesti. Pyöräilen ja kävelen niin täysii kun pystyn. Pääsee nopeemmin perille! ;-)

4. Tästä oonkin jo maininnut, mutta niin monet ihmettelee. Mä siis oikeasti KERÄÄN karkkia. Mulla on karkeille oma laatikko JA hylly! On Brysselistä, Egyptistä, Ruotsin laivalta ja tuliaisiks saatuja karkkeja. Ja kuitenkin aina jos mun tekee mieli karkkia niin ostan uusia! En syö niitä vanhoja. Ja jos jää karkkia yli niin ne menee taas sinne laatikkoon. :-D En jotenkaan raaski syödä niitä, en sitten tiedä miksi. Mä syön kyllä karkkia, mutta noi varastoidut on jotenkin "pyhiä". :-D Joskus laskettiin niin niitä oli lähes 4 kiloa! Nykyään äiti kyllä pyytää mua tuomaan jotain vanhoja mun varastoista jos sen tekee mieli karkkia. Se on ihan hyvä juttu että se edes syö niitä! :-)

5. Tää on mun mielestä kaikkein normaalein tapa. Nimittäis aina ennen koetta kun istutaan luokassa minä ja Erika painetaan peukolot yhteen tavallaan onnen toivotukseksi. Tää on ollu meillä tapana jo ysistä lähtien (eli 3 vuotta! :-O) ja en oo varmaan kertaakaan unohdettu! En edes muista mistä tää alko. Ja tällä tavalla Erika siirtää sen tiedot mulle ja siks mä menestyn kokeissa. Kiitos paljon kulta! :-D <3 ps. Kauhee ikävä sua, kun kuitenkin luet tätä!

Sellasia tapoja, olis näitä varmaan ollu muitakin, mutta nää tuli ekana mieleen. :-D Ja huomenna sitten miljoonan kuvan postaus Pori-reissusta! :-)

5 kommenttia:

Rosie kirjoitti...

Haha, hauskoja outoja tapoja sulla :D Mulle se ei oo mikään pakkomielle, mut jos hengailen Jokioisissa pihalla tai ootan kyytiä, niin käyn kattoon postin vaikka oisin ite sen aamulla hakenu ja tietäisin, että siellä ei oo mitään :D
Ps. Ihana uus banneri! <3

Erika kirjoitti...

Toi viides on kyl niin ihana tapa ja must kyl tuntuu et se on niin et sä siirrät kaikki sun tiedot mulle ;)ja p.s. mul on kans hirveen ikävä sua<333 tuu tänne, pliiss!!!

Isa kirjoitti...

Hehei mul on aika sama ton 2. kanssa, mun on aina pakko pitää mun huone tietyssä järjestyksessä eli sänky pedataan ekana aamulla ja likaset vaatteet lattialta pyykkikoriin eikä pöydällä saa olla ylimäärästä tavaraa yhtää :-D Mut sitte mä en imuroi tai pese lattioita melkee koskaa :D

Aino kirjoitti...

oliks sul joku salanetti vai oliks tää ajastettu? :D ja toi kiihdytysjuttu on sikanolo!

Johanna kirjoitti...

Rosie: Mun pitää kans aina kattoo postilaatikkoon, vaik tietäisin ettei siel oo mitää! :-D Ja kiitos!! :-)

Erika: Hahah joo, mut musta tuntuu et se on päinvastoin! ;-) Joo tuu sä TÄNNE!!!! <3<3<3

Isa: Haha joo ja sun pitää viedä tyyny kaappiin! :-D Mut pakotetaan imuroimaan joka toinen viikko! :-(

Aino: Ajastettu ofc! :-D Vaikkaki meni vähä mönkää, ku piti laittaa tää sunnuntaille :-D Se on ihan normaalii et kiihdyttää! :-))