27. kesäkuuta 2011

Vissiin kohtalon ivaa toi sateenvarjo ja +30c ilma...

DSC_2415
DSC_2407
DSC_2440
DSC_2442

Vaikka en eilen ostanutkaan yhtään vaatteita Cambridgesta, niin ilman ostoksia ei sentään tarvinnut palata kotiin, koska ostin vihdoin ja viimein korvaavan sateenvarjon sen tilalle, jonka taitavasti unohdin kotiin. En mä kyllä sitä olisi tähän mennessä tarvinnutkaan, ja nyt mulla on täydellinen pinkki versio! <3 Täällä on kyllä nyt ollu ihan kiusallaan oikeen kaks päivää peräkkäin kunnon helle, noin +30 molempina päivinä! Tänään kävin vähän lähikaupassa ja nappasin hyllystä uuden Companyn koska a) tarvitsin lukemista b) katsokaan hintaa c) sain kaupan päälle eyelinerin, jollaista mulla ei ole ollut, mutta oon tarvinnut. Tietenkään ton laadusta ei voi sanoa mitään, mutta onpa nyt joku hätätapauksia varten. Cadburyn suklaa on myös aika namia. :-)

*   *   *

Joka tapauksessa, nyt tulee vähän mun ajatuksia Englannista, tai lähinnä listaan hassuja juttuja, jotka oon huomannu tän täällä oloni aikana... Ensinnäkin, tossa yhdessä kuvassa näkyy noita pencejä ja lisäks 1 ja 2 punnan kolikot. Huomaatte varmaan, että noiden koot vaihtelee ilman mitään logiikkaa (tai ainakaan mä en oo saanut sitä vielä selvitettyä), joten kaupassa tai bussissa tai missä vaan maksaminen on aina aikamoista säätöä kun pitää tutkia tarkkaan miten iso pence mulla nyt onkaan käsissäni. :-D Se on tosi rasittavaa ja tulee ihan mummeli-olo kun kassalla alkaa kyyläämään, että missä se 50/20/10/5/2/1 penceä lukee ja kun se lukee vielä niin pienellä ja epäloogisesti, että huhhuh. Onneks noi punnat sentään erottaa melko hyvin.

Myöskään kadun varsille parkkeeraamisessa ei vissiin oo mitään erikoisen tiukkoja säädöksiä, koska ainakin eilen kun istuin bussissa, bongailin autoja niin keskeltä t-risteystä kuin tosi kapeilta kujiltakin. Nää on kyllä aika hyvin tottuneet väistelemään ja antamaan tietä, että ei se sinänsä tuota ongelmia. Aika hassua vaan. :-D

Ja sitten vielä yks tosi kiva juttu! Suomessa kun kävelee kadulla, niin kaikki näyttää usein sitruunan syöneiltä tai kattoo johonkin kaukaisuuteen/ toiseen suuntaan. Täällä ihmiset kattoo silmiin ja hymyilee, sorrya ja excuse me:tä kuulee koko ajan. Tää nyt oli kyllä varmaan aika ilmiselvää, mutta musta on tosi kivaa kun ite aina hymyilen kaikille niin täällä ei joudu vaan olemaan silleen "no ei sitten hymyillä, senkin hapannaama". :-D Vaik onhan täällä tietysti niitäkin, joilla on tota suomalaismaista sitruunasuuta näyttää.

MUUTEN! Jos teillä on jotain ideoita tai kysymyksiä tai asioita, joista haluaisitte tietää lisää, niin laittakaapa kommenttia! Ainakin ruokakulttuurista ja syömisestä ajattelin kirjottaa erillisen postauksen, mutta olisko jotain muuta?


+  Oh gosh, I had totally forgot the English part! Well, not much there; I bought a pink lovely and beautiful umbrella and Company and besides it I got a double eyeliner and paid only £2, wow. Moreover, I'm so confused with pences because there's no logic in their sizes! :-D However, do you have any questions/ wishes/ subjects you would like me to write about? Just let me know and I can write! :-)

8 kommenttia:

sara kirjoitti...

mun mielest voisit tehä taas kysymyspostauksen ton ruokajutun lisäks :p sit vois kysyy niit asioit jotka kiinnostaa tiäks :-D ja eiköhän ne sadekelit tuu vielä, odota vaan ;-)

♥ awhitebook's author kirjoitti...

I just love to stalk around your site and look at your beautifully taken pictures! :)

Greetings!

Johanna kirjoitti...

Sara: No niinpäs voisinkin! :-) Jep tänää tuli taivaan täydeltä vettä ja sateenvarjo hajos, LOL! :-D

A whitebook's author: Oh thank you so much, that was one of the sweetest comments I have ever got! :-)

Anonyymi kirjoitti...

happy birthdayyy (once again!) :D

Erika kirjoitti...

Mummeli-olo. XDD Voi ku Suomeski olis noin halpoja lehtiä. :))

Aino kirjoitti...

Joo ruuasta haluun kuulla! Ja sitte voisit vaik kirjottaa siitä et miten lapset saa olla siel yksikseen kotona ja ulkona yms :b Et onks se paljon tiukempaa ku suomes junou :D

Anniina kirjoitti...

Näin helteen kunniaks olis tosi kiva saada vähän tietoa Englannin jätskeistä ja niitten hinnoista... Ruoan lisäksi siis jätskeille oma postaus? :) Ja sit tietty joku vatsalihaspostaus ois ihan jees... XD Eli suuntaappa rantsulle ;D

Johanna kirjoitti...

Anonymous (I guess, Lucie :-D): Thank youuuu! <3

Erika: No oikeesti! :-D Jep niinpä!

Aino: Noniiiiin toiveita, toteutukseen! :-D

Anniina: XDDD En oo ehtiny kauheesti viel testaileen, mut toteutukseen! Ja vatsalihaspostaus, REPS! Kattoo jos kehtaan mennä kuvailee. :-D