25. kesäkuuta 2011

Medieval & Fen edge festival

DSC_2304
DSC_2302
DSC_2310
DSC_2316
DSC_2314
DSC_2392

Täällä Brittilässä ei siis sen kummallisemmin juhlisteta juhannusta (ainakaan niin railakkaasti ja ,krhm, tuhoisasti kuin Suomessa. Cambridgessa on Midsummer Festival ja meidän pikkukylässä oma festivaali, en sitten tiedä onko muissakin kylissä samanlaista, mutta täällä ainakin. Kävin eilen vähän vaeltelemassa ympäriinsä tuolla, mutta se osallistujakanta koostui lähinnä polvenkorkuisista ja niiden äideistä, joten pysyttelin eväineni puiston penkillä sopivan etäisyyden päässä. :-D Oli myös pakko käydä vähän shoppailemassa lähimarketissa, että saisin edes vähän jotain käsitystä a) hintaluokasta b) mauista. Olihan ne molemmat ihan keskimääräistä tasoa, paitsi en oo vielä edes avannut tota suklaapatukkaa, oon niin huono syömään karkkia! :-D

Lisäksi noilla lapsilla oli koulussa medieval-teema ja niiden piti pukeutua rooliasuihin. Festivaalissa ne sitten katsoi keskiaikaista miekkataistelua ja söin keskiaikaisia keksejä. Kuvastahan saatte myös selville, että oon täällä kahden ihanan sulosuuslapsen kanssa, on ne niin söpöjä! <3 Joka tapauksessa, eilen illalla olin vähän katsastamassa Cambridgen yöelämää ja olihan se aikamoista; tanssiminen on aina hauskaa! ;-) Nyt väsyttää ja suuntaan syömään jotain aamupalaa, seyaa!

+ Here in Britain it's not that huge thing to celebrate midsummer than it is in Finland. In Cambridge there is some Midsummer Festival and here in my village we have a smaller Fen edge festival. I took a look to village's Festival yesterday but there were mostly kids and their parents so I kept a suitable distance to the venue. :-D I also had to buy some British yummies just for the sake of seeing how expensive and delicious they are, both matters were pretty average, however.

Besides, yesterday the kids had a theme day at school so they had to wear Medieval costumes and at the festival they watched knights fighting and ate Medieval biscuits, sweet. From the picture you can also notice how cutiepies they are. <3 Anyhow, I was checking out Cambridge's nightlife last night and it was great; dancing is always super fun! Now I'm pretty tired and about to have a breakfast, so see you soon! :-)

10 kommenttia:

Brina ♥ chérie kirjoitti...

Sweet Blog ^_^

xoxo from Germany

Saana kirjoitti...

Oi vähän näyttää söpöltä juhlalta! Ja noi sun lapset on tosi nättejä ja komeita!:)
Nyt johanna se patukka poskeen, hyvältä se kuitenkin tuntuu syödä sit lopuks.:D Toivottavasti!
Tanssiminen!<3

sara kirjoitti...

ihanat noi lapset! tuun heti sinne ja kaappaan noi söpöläiset :-D täytyy varmaan käydä teillä tyhjäämässä sun karkkikaappi sillä aikaa ku oot englannissa ;-) et sä niitä kuitenkaan syö..

eerika kirjoitti...

ihanii noi lapset ! (:: ja söpö toi jätskiauto :D

Aino kirjoitti...

oiii noi on ihan sika söpöi oikeesti!!!<3 ja nii perus oikeest toi sun suklaapatukka juttu. sun aina tekee jotai mieli ja sit ostat ja syöt ihan pikkusen sitä ja sit mä syön aina loppuu. tai sit laitat sen sun laatikkoo ja parin kuukauden pääst mä syön sen sieltä. :DDDDDD luvalla siis!

katri kirjoitti...

tää siun blogi on ihan sairaan mielenkiintonen, jään ehottomasti seuraamaan !:)

Johanna kirjoitti...

Brina ♥ chérie: Oh thank you! :-)

Saana: Hihi, ne on! :-) Patukkaaaa! <3 Ja tanssimistä! :-D

Sara: Hihii et tule! :-) Käy vaa jätin Ainolle perinnöks ne kaikki et kantsii mennä nopeesti! XD

Eerika: Jep! Söpöliinit! <3

Aino: NII ON!!! SÖIN SIITÄ JO OSAN!! :-D Oon paras! ;-) Mut aika perusjuttu joo, onneks oon rohkee ja maistoin.

Katri: Hihii jee kiitos! Sulla on myös ihana blogi! :-)

Erika kirjoitti...

hei miks tääl ei oo tollasii söpöi jäätelöautoi..? :DD ja tuitui noi lapset on niin sulosii ja niil on ihanat hiukset!!! mäki haluun sinne tanssimaan! ;DD

Anniina kirjoitti...

hahahah! :DD En ees eka tajunnu et toi oli jätskiauto! Aattelin et se on joku karnevaaliauto tai jtn XDDD lapset on kyllä todellakin itse suloisuuksia! Uskomattoman söpöjä :) Haluiaisin kuulla lisää Cambridgen yöelämästä ;D

Johanna kirjoitti...

Erika: :-DD Mitä muuta tähän voi sanoa?

Anniina: XDDDD Tuu skypeen nii saat tietää! ;-))