13. kesäkuuta 2011

Beaaachy

DSC_1767
DSC_1770
DSC_1768DSC_1764

Lauantai-aamupäivä sujui näissä meiningeissä. Oltiin Ainon kanssa kolme tuntia meijän vip-rantsussa ja mä olin kuolla flunssaan, mutta kestin sen kuin prinsessa ja selvittiin jopa kotiin asti (vaikka mä ajoin). Kotiin päästyäni menin aika pikasesti päikkäreille, koska edellisen yön unet oli jääny nimeltä mainitsemattomista syistä hieman lyhyiksi. Loppujen lopuksi oli ihan mukava päivä, mutta toivon, että tää flunssa alkais nyt pikku hiljaa lähteä. Huomenna sitten lääkäriaikaa, jos näyttää samalta kuin tänään.

Musta tuntuu, että tää viikko on ihan täyteenbuukattu kaikista kavereiden näkemisistä sun muista treffeistä, mutta yritän silti pitää kameraa mukana. Meidän piti mennä kattomaan se Hanna-elokuvakin, mutta se on ilmeisesti tullu Fintv:seen, joten katotaan se sitten tyttöjen kanssa sieltä ja säästetään hyvät herkkurahat. :-D Oon muuten aika hyvin ruskettunu, vaikka oon ottanu virallisesti aurinkoa vaan 5 tuntia, ei paha!

+ Saturday was for sunbathing and resting since I had (and still have) a flu. This last week in Finland is so full booked with every friend-meetings and dates but I try to keep camera with me and remember to take some photos to post. I hope it's not going to rain so much the weather forecasts are predicting. 

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Pakkohan sun on kaikki kaverit nähä ennen kun lähdet sinne Enklantiin.. :) Missä on Ainon bikinikuvat??

Johanna kirjoitti...

Anniina: Nii-in! Olin liian kipee valokuvaamaan sitä :-D

Erika kirjoitti...

Hei näin noi biksut giinas ja oli kyl söpöt! <3 ja lol et sit päässy näkee hanna-elokuvaa ees fintv:st, hahaa! XD