6. kesäkuuta 2011

Lakkibileet

DSC_0760
DSC_0757
DSC_0793
DSC_0870
DSC_0946
DSC_0966
DSC_0978
DSC_0992DSC_14411DSC_1134
DSC_1207DSC_1112DSC_1122
DSC_1355
DSC_1290DSC_1363DSC_1251Untitled 3DSC_1306
DSC_1065

Kiireistä ja kuumaa oli (varsinkin sisätiloissa, kun lämpötila oli sen +27), mutta sitäkin hauskempaa. Tapasin sukulaisia ja söin ylihyvää kakkua, enkä muista oisinko koskaan juonu noin paljon limua! :-D Ilta sujui luokkakavereiden kanssa ja ihan randomitkin onnitteli, kun kuljettiin lakit päässä. Ravintolasta jatkettiin baariin ja meno oli mitä mainioin. Pääsin viideltä nukkumaan, kun vein ensin tytöt koteihinsa. Ja jäin mä vielä puoli viiden aikaan tien varteen kattomaan kun aurinko nousi, vaikka satoi kaatamalla vettä, oli aika siistiä. Lahjoista laitan kuvia huomenna, tänään yritän pähkäillä miten tuun viettämään tän puoltoista viikkoa Suomessa, mä oikeesti lähen kohta ja iskee paniikki!

ps. JUHA on aika ihku!

+ All in all, the graduation party was great. Weather was lovely (and hot..) and though there was enormous amount of mosquitoes, everything went just fine. I met relatives, ate deliiicious cake and drunk so much lemonade. :-D In the evening I went out with friends and got home around 5am. Besides, I stopped to watch sunrise at 4:30 when it was pouring. The moment was incredible. Now I'm kind of freaking out because I have only one and a half week left in Finland, what I am going to do, who I can see, what?! At least I hope the weather stays as it is - sunny and beautiful.

10 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Ihania kuvia! <3 Ja mun pikapose Ainolle XD Päivä oli kyllä yks parhaista, mitä mulla on koskaan ollu... On jo nyt kauhee ikävä, vaikket oo vielä ees lähteny :/
Juha on aika ihana ;D

Veera kirjoitti...

Onnea paljon! Hurjan nättinä, ihana mekko :)

Anna kirjoitti...

ompa teitä vähäse, meil sai lakin reilu 120 ja kyllä kesti tuskallisen kauan... :D mikä sun blogia vaivaa ku en voi kirjottaa mun omalla tunnuksella tänne?!

Laura kirjoitti...

ihania kuvia! oot hirmusen kaunis! :-)onnea vielä! <3

sara kirjoitti...

näytän iha hevoselta :-D mut onneks olkoon vielä ja kiitos superkivoista juhlista! <3

Anna kirjoitti...

Onnee tuoreelle ylioppilaalle ! =)

Aino kirjoitti...

Aaaaah täytyy kyllä sanoa, että onpas sinulla ollut mainio kuvaaja kun näin hienoja kuvasia on tullut :b oot niin kaunis<3 ja oot kans ainoo jolla on ollu ees pari inhimillisen näköstä kuvaa musta näistä pileistä :D

Erika kirjoitti...

reksi <3 ja oli kyl ihana päivä! ps. onks tota kakkuu viel jäljel? :DD

Johanna kirjoitti...

Anniina: Kiitoooos! <3 Ja onneks ehitään vielä nähä! <3 Juha rulez! :-D

Veera: Oi kiitos paljon! :-)

Anna: Hahaa joo, pieni lukio! XD En tiedä mikä on vikana! :-O

Laura: Hihii kiitoksiaa! <3

Sara: No höpsis ja kiitos! <3

Anna: Kiitos kiitos! :-))

Aino: Hihihi kyllä varsin taidokas kuvaaja! Oon tarkka kuvieni laadusta ;-)

Erika: XD On sitä sen verran et sulle riittää raksu! ;-)

Liisa kirjoitti...

Oli ihanat pirskeet ja ihana kuva ah<3