4. huhtikuuta 2011

Yo-suunnittelua


Lauantain ja sunnuntain välinen yö meni mukavasti kun väsäsin tällaista yo-vaatetuskollaasia. Oon nyt aika etuajassa, mutta minkäs sille mahtaa, että vähän himotti nettikauppasurffailut! Toi oikeanpuoleinen H&M:n kukkamekkohan mulla jo on, mutta se jatkomekko puuttuu. Nelly.comista löytyi tollainen söpö kolmiraitamekko (joka tarkemman tutkailun jälkeen muistuttaa väreiltään Viron lippua...) ja ympäri virtuaalitodellisuutta toi kaikki muu sälä. Toisen mekon lisäksti tarvitsisin/ haluaisin uudet korkokengät, koska mulla on vaan säälittävät 3 paria käyttökelpoisia. Lisäks se yo-hattukin pitäis hankkia, mut ehkä ensin odotan, että viralliset tulokset saapuu. Tänään mä sitten vissiin käyn vihdoin katsomassa ne psykan tulokset, toivotaan parasta! Ainiin, tää on mun 200 postaus, jeee! Ja tän kuun lopussa tulee sitten vuosi bloggailua täyteen, hihi. :-)

10 kommenttia:

Aino kirjoitti...

NLOOOO teit tota suma yönä! :b jaoikeest iiih tykkään niin paljon tost MUN mekosta jonka laitat ylppäreihinn :) mennää yhes kenkäkaupoille hei jooko mäki tarviin korkkarit! :oo ja baltsut. ja tennarit. ja pappakengät. :)

sara kirjoitti...

noi siniset kengät ois nii täydelliset ton raitamekon kans et aaa! :-D

Liisa kirjoitti...

IHANAAAAAT NOI KORKKARIT!!<3 osta kaikki ja lainaa mulle jookos kookos? :p ja hei onnee 200 postauksest! :)) mulleki tuli tänää just vuos bloggailuu täytee :p suurta juhlaa!

Johanna kirjoitti...

Aino: Noloo, koska tein sen la-su yönä mut näytin sulle su-ma yönä! ;-) MENNÄÄN!!!!!

Sara: Niin olis uuuuh! <3

Liisa: Niin voisinki tehdä hihihihi! <3 Ja kiitsa samaa sulle! ;-)

Erika kirjoitti...

hei vitsi miten ihanii kaikkii juttuja, kelpais mulleki. ;D ja tossahan on sen tyyppiset arskat mistä oot puhunuki. :) Onnee näistä postauksista ja yhdestä vuodesta, juhlitaan sitten madeiralla! :D <3

Johanna kirjoitti...

Erika: Hihii, todellakin juhlitaan! <3

Anonyymi kirjoitti...

love it!
i hope you'll come visit COSMICaroline and see my 4-part, in-depth series on Nashville Fashion Week!

-COSMICaroline
www.COSMICaroline.com

Johanna kirjoitti...

CMA: Thanks, I love it too! Visited your blog! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Siniset kengät!<3

http://sannamaris.blogspot.com/

Johanna kirjoitti...

Sanna-Mari: Jep, ihanat! <3