7. huhtikuuta 2011

"Taasko sä ostit uudet farkut?"


Niin siinä taas kävi. Tai no, nää on nyt mun toiset farkut, joita voin käyttää, joten tuli ehkä ihan tarpeeseen. :-D 30e, Seppälästä. Musta tuntuu, että oon shoppaillu nyt lähiaikoina tosi paljon, kun ostin ennen abiristeilyä ne farkkulegginssit, pari viikkoa sitten kukkapaidan ja nyt nää farkut. Vaikka oikeesti oon ostanu tyyliin yhen vaatekappaleen kuukaudessa, joten ei kauheen paha. Yleensä en kuitenkaan osta vaatteita kuin tyyliin kerran muutamassa kuukaudessa. Hassua.

No, joka tapauksessa, mun ja Saanan seikkailuretki onnistui vallan mainiosti. Ajettiin ympäriinsä yhteensä noin 200 kilometriä ja käytiin esim. Rekijoella, Inkereellä, Koskella, Salossa ja Lahdessa, joka osoittautui kolmen kilometrin tienpätkäks, joten ei tainnutkaan olla Lahden kaupunki. Hauskaa oli kyllä enemmän kun se kolme kilometriä. :-D Tällasia lisää! Suunniteltiin jo meidän kesän road trippiä: matkaa tulis google mapsin mukaan se reippaat tuhat kilometriä, ihan jepa!

+ I bought jeans, again. :-D Well, these are the second pair I can use (others are old and broken) so it's not that bad. They are from Seppälä and costed 30 euros. Yesterday's adventure-trip was amazing! We drove over 200 kilometers around the southern Finland and visited many cute little places. Moreover, we started to plan our next summer's road trip and it seems to be over 1000 kilometers...pretty  nice! :-D

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Hei cool toi on varmaan ihan sika kivaa!! :)) Ja hyi että ku susta on tullu himoshoppaaja! ahhha noei :p

Erika kirjoitti...

hianot farkut! heheh, vähäks teil oli varmaa hauska seikkailuretki. :D

Anonyymi kirjoitti...

oisit voinu tulla moikkaa yhtä salolaista nasuu ;)

Soile kirjoitti...

shoppailla ei voi koskaan liikaa!;>

käy katsomas mun blogii ja jää toki lukeen jos tykkäät=)
http://www.shokingpink.blogspot.com/

Minna Karoliina kirjoitti...

hyvännäköiset farkut! kiva blogi! :)

Johanna kirjoitti...

Liisa: Hihii, oon todella himoshoppaaja! XD

Erika: Kiitooos, oli kyl aika huippu ja kesäl uusiks, jos vaik säkin innoistuisit tulee mukaan! ;-)

Nasu: Joo ens kerral tuun, mut täl kertaa oli kiire ja olin Saanan kaa. ;-D

Soile: Totta! :-) Käyn kurkkaa!

Minna Karoliina: Kiitos kiitos paljon! :-)