14. huhtikuuta 2011

Etanaista


Opiskelun vastakohtana ollaan koko perheen voimin katottu joka ilta joku elokuva, ettei vaan tartte mennä aikasin nukkumaan ja aamulla väsyttää törkeesti. :-D On ollu kyllä hauskaa, vaikka toi Inception sai taas mun Black Swan-traumat palaamaan enkä uskaltanu melkeenpä nukkua ollenkaan. Siis ei se silleen pelottava oo, mutta mä eläydyn liikaa (joo ei puhuta Black Swaniin eläytymisestä mitään... :-D) ja se sitten hankaloittaa esim. nukahtamista kun alan kuvittelemaan kaikkea ylivilkkaassa mielikuvituksessani. Nojoo, löpinät sikseen, koska mulla on suuri ilmoitusasia: maistoin etanaa! :-D Se maistu sieneltä, eikä ollu limasta tai niin ällöä kun etukäteen luulin, mutta sitten, kun aloin tarkemmin ajatella, niin oli se vähän ällöä. Mutta selvisin joka tapauksessa ja se on nyt koettu, yeah. Syötiin siis kolmen ruokalajin illallinen, pääruokana söin pinaatti-juustopasta ja jälkkäriksi creme bruleen, oli muuten aika namskis.

+ On Tuesday we ate a dinner including three dishes. I ate snails for the first time and it wasn't so gross I thought. It tasted like mushrooms. :-D  Besides I ate spinach-cheese pasta and for dessert a creme brulé, delicious! Our whole family has watched a movie every night so that we shouldn't go early to bed, haha. :-D Inception is freaking good but it's so exciting I always lose some sleep because of it, poor me. I'm such a chicken when it comes to exciting stuff. But I still love watching movies.

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

inception on huippu!
ekalla kerralla kun katoin sen olin silleen jee, mutta tokalla kerralla pari viikkoa myöhemmin olin ihan sairaan väsyny niin mulle tuli tosi creepy ja sekava olo tosta o.o
et ole ainoa! :)

Anniina kirjoitti...

Herkullisen näköisiä ruokia! <3 Inception todellaki pistää mielikuvituksen liikkeelle :) Ja propsit sulle tosta etanan syömisestä! Ite en välttist pystyis...

saana kirjoitti...

Vitsi toi burn after reading on silleen hyvä!:D Brad Pitt on siin just ihana!!<3 mut se muuttu siin yhes vaihees tyhmäks, en viitti sanoo jos et oo kattonu viel sitä.:)

Anonyymi kirjoitti...

sul on aina nykyää toi sama paita..

Johanna kirjoitti...

Riikka: Niin on!! Mul tulee aina sellanen olo, et mitä jos kaikki onkin unta. :-D

Anniina: Totta kai! ;-) Ja jep, se on hassu! Jee oon rohkein! XD

Saana: Oi vitsi en oo nähny, mut vitsi haluisin! Ehk tänä iltana. :-)

Anonyymi: Haha, itseasiassa toi päivä oli varmaan eka viikkoon kun mulla oli toi, joten ei se kyl ihan oo. XD Ehkä sä kiinnitit siihen vaan huomion, koska esim. tällä ekalla sivulla se on vaan tässä yhessä postauksessa. :-)

Aino kirjoitti...

oikeest joo toi etana kyllä pikkusen pelotti, ei sillein siin listalla mut sitte ku ne tuli siihen ja makoili vaan tossa pannulla nii rupes pikkkkkuuusen pelottamaan :b ja oli se aika limaisaa. mut ihan alas meni :D

Alpinae kirjoitti...

Aah, etanat on ihania! <3 Must ne muistuttaa aika paljon kanaa.

Erika kirjoitti...

Toi paita on niin ihana! <3 ja vitsi etanaa, aika jännä juttu!! XD creme brulee on ihan hirmuherkullista, kelpais mulleki! ;)

Johanna kirjoitti...

Aino: Oot sankari! XD

Alpinae: Hahaa, mä en kyl maistanu kanaa siinä! :-D

Erika: Hihii, creme brulee! <3