11. huhtikuuta 2011

Eka päivä rentoo, toka päivä kuntoo


Tää mökki on just söpöläinen! Tosi kodikas, mut nyky-aikanen ja viihtyisä, tänne vois tulla toistekin. Tossa 20 metrin päässä tosiaan alkaa hiihtolatu ja saman matkan päässä on hiihtohissi tonne ylös rinteisiin, joten ei paha. Eilen käveltiin ympäriinsä ja tutkailtiin tätä aluetta + syötiin ravintolassa, mutta tänään oltiinkin jo rinteessä. Laskettiin about 4 tuntia ja täällä on tosi kivat ja monipuoliset rinteet. Nyt kattelen Saimin enkeleitä ja meen aikasin nukkumaan, koska väsyttää sikana!

ps. Unohdin melkeen kertoa, että eilisellä n. kilometrin pitusella hiihtoreissulla juutuin suksesta lumeen, kun haluttiin Ainon kanssa vähän extremeä ja poikettiin ladulta. Sitä saa mitä tilaa! :-D

+ Our cottage is super cute, cozy and even quite modern. I love it and it would be nice to come here again. There is a ski path 20 meters away and so is the ski lift, quite nice. :-) Yesterday we just hanged out but today we were downhill skiing for 4 hours. I enjoyed it a lot and here's good variety of slopes. Now I'm watching tv and I'm going early to bed because I'm exhausted!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihania kuvia! :-D haha voin miettiä sua sielä rentseilemässä ko mä istun huomenna taas koulun penkillä :-D

Liisa kirjoitti...

IHANA MÖKKI!<3 ja näköjään aino ei oo ainut joka lukee oudoissa asennoissa :DDDD

Anniina kirjoitti...

Tosi mukavan näköinen mökki, tosi soma ja sillee :D Maisemakuvat ois aika jees ;) <3

Johanna kirjoitti...

Laura: Hihihii toivottavasti koulus on hauskaa! XD

Liisa: No joo ei oo ainut, se taitaa olla geeneissä! :-D

Anniina: Jep se on! Kyl niit ehk tulee, vaik en oo kyl ehtiny kauheesti maisemia kuvailee. :-D