13. huhtikuuta 2011

"Kerroinko mä jo kuinka paljon rakastan tätä kameraa?"


Olin vähän liian munamiesmäinen mun valkosessa jättitakissa + valkosessa laskettelukypärässä, joten siks ei laskettelukuvia musta. Niiden sijaan kuitenkin noita kahvilakuvia, jotka on otettu iskän ihanalla D7000 Nikonilla, love it! <3 Oltiin siis eilen ja toissapäivänä laskemassa ja oli aika huippua. Tänään käytiin ensin koskikellumassa, mistä laitan kuvia varmaankin huomenna, ja sen jälkeen ajettiin Kuusamon tropiikkiin lillumaan. Äsken käytiin pizzalla ja nyt tää ilta sujuu koomaillessa ja opiskellessa (angst, en oo tosiaan lukenu pääsykokeisiin koko reissun aikana ja enää 2 päivää jäljellä :-O). Nojoo, ei lomalla edes kuulu opiskella paljoo, eiks niin?

+ Delicious cafe-pictures are taken by my dad's Nikon D7000 which I love too much. Yesterday and the day before yesterday we were downhill skiing and it was super fun. Unfortunately I looked like a huge egg with my white jacket and white helmet so there are no pictures of me in action. :-D Today we were riding in a rapid and it was quite exciting and totally a new experience. After that we went to a near spa and just a while ago we came back to our cottage from pizzeria. The evening is for resting and tv though I'm getting a bit stresses because I haven't studied a lot here. But holiday isn't for studying, right?

5 kommenttia:

sara kirjoitti...

ooon niin kade tost teiän reissust! ois niin kiva päästä laskee! ja OMAL LAUDAL! moi aino, vihaan sua.................... ja johnukkeliiii tyksin sun arskoja!

henna kirjoitti...

lomalla ei kuulu opiskella yhtää!:D

Veronika kirjoitti...

mikäää kamera sulla siis on? ja millä lataat kuvat? sun kuvat on niin hyvälaatusia, ja haluisin kans mun blogiin noi hyvänlaatusia kuvia! :)

Johanna kirjoitti...

Sara; No ei kantsi! Nautiskele siellä etelän lämmöstä tai jostain, ahihihi. Aino on nolotus ja kiitsa, mun arskat rulez! ;-)

Henna: TOTTA!!

Veronika: No siis yleensä kuvaan Nikon D40 ja välillä tolla iskän Nikon D7000. Lataan kuvat tolla bloggerin latausjutskalla vaan, eli picasan johonkin kansioon ne vissiin menee. Laitan yleensä Photofiltrellä ainaki yhen terävöityksen joka kuvaan, niin sit näyttää tarkemmalta. :-) Sulla on muuten tosi kiva blogi, luin sitä vissiin joskus, hihi! :-)

Aino kirjoitti...

ANTEEKS NYT VAAN mut en tienny että täällä näin kovalla kädellä puhutaan musta huonoa (siis puhutaan kädellä..)!!11 mut voisin ensinnäkin kertoo et mara ei munkaan tunteet enää oo sua kohtaaan hirveen lämpöisät! ja possu ite oot hävetyksistä hävetyksin ja mä oon QMA! :)