3. toukokuuta 2010

The first butterfly

Vapaapäivät on aina yhtä kummallisia. Aika menee nopeesti, mutta välillä tosi hitaasti. Illalla kuitenkin huomaa että hups, päivä menikin jo. Kirjotin tänään kolme tuntia yhtä typerää yhteiskuntaopin ainetta, toivon mukaan tuli edes hyvä! Lisäks pompittiin naapurin jättitrampoliinilla ja käytiin kaupassa. Ja tein tottakai kaks kertaa tosi hyvää ruokaa! (Ikävä kyllä toisesta en laita kuvaa kun se näytti niin ällöltä, mutta oli kyllä hyvää sitten ulkonäkönsäkin puolesta!)


Sain tän kaktuksen mummilta sunnuntaina, kun sen iso kaktus oli tehnyt kaktus-vauvoja. Tää pääsi ikkunan viereen kunniapaikalle. :)


Ulkona paistoi aurinko ja oli tosi lämmin! Tossa yhdessä kuvassa on täällä nähdyt versot, ne on kasvanu tosi paljon, vaikka tossa kuvien välissä on ollut vaan jotain kaks viikkoa! :O Lisäksi näin kevään ensimmäisen perhosen, JEII! Kesä tulee sittenkin! :)

4 kommenttia:

Aino kirjoitti...

oonpas söpö. jätskiä kehiin!

Johanna kirjoitti...

Aino: oot noloin<3 XD

Essikatariina kirjoitti...

Söppänä toi kaktus! Ite oon nii huono kasvien kanssa että mun kaktuksetki on aina kuollu=( :D

Johanna kirjoitti...

Essikatariina: hihii niin on! :--) Hööh, kaktuksia pitää vaan pitää valosalla paikalla ja kastella väh. kerran kuussa jos ne on kuivia ja tietysti niitä pitää rakastaa! :D Mun yks kaktus on kukkinu silleen että kerran oli jopa 12 kukkaa ja se johtuu varmasti siitä että rakastan sitä niin paljon. ;)