26. huhtikuuta 2010

So i kissed you

Viikonloppuna meillä oli serkut kylässä (joista toinen kuvissa, ruskeahiuksinen on mun pikkusisko Aino). Käytiin tietysti useempaan otteeseen kävelyllä upeen ilman johdosta, kerran kamerakin sattui mukaan ja tässä tulos:


Huomatkaa painavaa kuormaa kantavan ilme! :D


Tässä vaihteeks tällanen kuvapainotteinen postaus, toivottavasti tykkäilette kun ei aina oo niin paljon tekstiä. Seuraavaks pikkusiskon kanssa korttia pelaamaan, kun se raukka on kipeä. Illalla Suomen Huippumalli haussa, kuka muu myöntää olevansa riippuvainen kaikista huippumalli haussa-kausista maasta huolimatta? (jenkkiversio on kyllä paras!) :D

5 kommenttia:

Aino kirjoitti...

that´s me! huippis rulaa. Ja olenpa kaunis.

Lissukka kirjoitti...

Voi kun te olette söpösöjä tytsyjä<3

Johanna kirjoitti...

Aino: Kyllää ;)

Lissukka: NIIN OLLAAN! :D

Arla Aabba! kirjoitti...

tohon huippumallijuttuun viitaten et oikeesti huippumalli haussat on niin hyviä ! :--D oli se sitten suomi/jenkkiversio! :----D tykkään aina kattoo miten se "oma suosikki" pärjäilee :') mut tämänhetkinen suosikki on tos suomen huippikses varmaa anna ja mari (jos muistan oikein ne nimet) mut kaikki siel talos on jotenki nii söpöjä ja höpsöjä !

Johanna kirjoitti...

Arla Aabba: Joo vitsi niin on! australialainenki on hyvä kun se niitten aksentti on niin <3! Mun lemppareita on tällä hetkellä Jenna, Niina ja Saara. :--)