25. huhtikuuta 2010

New stuff

Ostin muutama päivä sitten neuleen. Normaali musta neule Vero Modasta 22e. Mulla ei aikaisemmin ole ollut muuta kuin sininen ja harmaa, joten musta on ihan käytännöllinen. Sitä voi sitten yhdistellä monien eri toppien kanssa, kun sinisen ja harmaan kanssa pitää tarkkaan miettiä, minkä topin voi pukea. Neuleet on muutenkin mun tyylin "kulmakiviä". Käytän niitä aina, sillä ne on naisellisia, mutta kuitenkin tarpeeks basic mun tyyliin. Toppi, neule ja farkut on perus-asu mun päällä, niinkuin kuvistakin näkyy.


Lisäksi ostin Rimmelin stay matte-meikkivoiteen, 7,50e. En oo vielä päässyt testailemaan, kun vanhaa Lumenen natural code-meikkivoidetta on vielä jäljellä, mutta uskon että toi on hyvää. Onko teillä kokemuksia?


Kävin eilen kampaajalla ja ainoastaan latvoja lyhennettiin vähän, koska oon kasvattamassa pidempiä hiuksia.  Käytiin sen jälkeen urheiluliikkeessä, sillä tarvitsisin kevät-takin. Mun vanha on vähän iso ja oon käyttänyt pikkusiskon takkia nyt kun on ollut lämpimämpää. Takkia ei löytyny, vaan verkkarit sen sijaan! Mustat Puman verkkarit kustansi 40e, mutta onneks äiti makso. :D  Sen logiikan mukaan saa ostaa kalliilla, jos vaatteen pitää kestää (mun mielestä se on ihan hyvä logiikka).

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

jeee uus neule mulle!! :D oikeesti noi verkkarit on tosi kivat ja näytät niin anti-paksulta ku olla ja voi XDD

Johanna kirjoitti...

Aino: Hahaa joo, saat lainata joskus. ;)