24. huhtikuuta 2010

Running around Hki

Perjantaina olin Helsingissä, yhteiskuntaopin ryhmän kanssa oli kierros eduskunnassa ja osallistuttiin jopa täysistuntoon. Perjantaisin se kestää vaan 30 min, mutta suurin osa kansanedustajista istu siellä vaan ensimmäisen käsittelyn, ja äänestyksen jälkeen sali tyhjeni lähes täysin, se oli vähän huvittavaa. Sinne jäi sitten muutama hassu edustaja puhumaan ja istuttiin vähän vallattomina lehtereillä, oltais haluttu jo pois. :D Mut tietysti ehittiin bongaamaan kuuluisuuksia, esim Matti Vanhanen!

Ennen eduskuntavierailua käytiin Erikan kanssa Kampin Cafe Rougessa kaakaoilla ja käytiin myös ostamassa karkkia leffaa varten, joka mentiin sitten myöhemmin katsomaan. Siitä olikin jo postaus eilen.

Juostiin KAKSI kertaa vesisateessa ja MOLEMMILLA kerroilla alko sataa RAKEITA! Ironista, mutta totta ja Erikalla ei ollu edes huppua tai sateenpitävää takkia, voi raukkaa. :( (Toivon mukaan kuvasta erottuu edes kolmasosa siitä miten märkää ja kurjaa ulkona oli.)


1. Itse istuntosali oli tosi paljon pienempi kun kuvittelin! Lisäks sen katto on tehty sokeriruo'osta kaikuvuuden takia tai jotain. :D  2. Saatiin tollaset hienot tarrat eduskunnasta, oltiin oikein vieraita.  3. Myös Kiasmasta saatiin tarrat ja alle 18-vuotiaina päästiin ilmaseks sisään, jeii!  4. Leffalippu, joka sitten monien sattumusten (kolmessa eri leffateatterissa ja yhdessä lipunmyyntipisteessä käymisen ja sateessa juoksemisen) jälkeen saatiin ostettua ja päästiin jopa leffateatteriin asti!  5. Lounas-sämpylä, jonka annoin Sallalle, kun huomasin siellä sisällä olevan jotain ihme suolakurkku-etikka-mömmöä, hyi.  6. Saatiin matkamuistoiks Suomen pienimmät kirjat, joissa on siis oikeesti sisältönä eurooppalaisen perusoikeudet, luin tota bussissa vähän matkaa ja oli melko mielenkiintoinen. Ja sormi siis selventää ton kokoa, mittasin äsken ja pituus on 3,1 cm ja leveys 2,5 cm. :D

3 kommenttia:

Aino kirjoitti...

haha lol mun perusoikeudet eu:ssa on aika valtaisat<33

Arla Aabba! kirjoitti...

kivoja kuvia sulla täällä! :) hei muute oliko tuo aavikon kukka hyvä elokuva, ku ite oon ajatellu et vois mennä kattoo..? :)

Johanna kirjoitti...

Arla Aabba: Kiitos :) Oli ihan törkeen hyvä leffa, kannattaa todella mennä kattomaan! Ja se pääosan näyttelijä on niin kaunis. :--)