30. toukokuuta 2011

Kauneimmat kengät tai siis "napoleonit"

DSC_0124
DSC_0128
DSC_0135
DSC_0023

Kengät löysin Aleksi 13:sta -30% alennuksesta ja Jennin vanhempien yo-lahjasponssauksen jälkeen mun maksettavaksi jäi vaan 20e, joten ei todellakaan paha hinta! Pinkin kynsilakan sain Jenniltä yo-lahjaksi. Oon lakannut kynnet tolla vasta kerran ja voin kertoa, että se on täysin mun uusi lemppari, mitäs mä sanoin Jenni, se oli täydellinen lahja!

+ Perfect shoes from Aleksi 13. They were in -30% discount and after Jenni's parents gave me 20 euros I had to pay only 20 euros myself, not too bad! Besides, Jenni gave me the most awesome pink nail polish on earth. Oh, I love it so much. <3

8 kommenttia:

Aino kirjoitti...

NAPSUUU! noi kengät itkee kauneutta

Anonyymi kirjoitti...

rakastut aina uuteen pinkkiin vaikka ne on mun silmään ihan samanvärisiä : D kivat noi kenkulit ooks päässy jo käppäilemään niillä?

mä en pysty kirjottamaan sulle enää omalla tunnuksella rasittavaa!!!

-Anna

sara kirjoitti...

OI MITKÄ POPOT!

Anniina kirjoitti...

Napsut on kyllä ihanat, mut pakko sanoo et ne kokoo liian suuret mustat kengät on kyllä mun mielestä ihanemmat.. tosin en oo vielä päässy noita kokeilemaan ;DD Toi sun kynsilakkariippuvuus muuttuu koko ajan vaan pinkimmäksi =) <3

Anonyymi kirjoitti...

oooooohhhhh IHANATT !! ja ihanan väriset , tykkään ylimääräsen paljon !!

Johanna kirjoitti...

Aino: Jeppis jepulis! <3

Anna: Hahaha, mulla on silmää pinkin eri sävyille! ;-) Kyl mä niillä kaupassa kävelin, mut Ainon tanssiesitykseen en voinu laittaa kun sato ja niihin ei ollu suihkutettu suoja-ainetta. Mulla oli ihan sama ongelma hetken aikaa mut onneks se korjaantu!

Sara: Namskis! <3

Anniina: Musta nää on viel ihanemmat! <3 Pinkki on paras!

Jonata: Hihihi, minäkiiiin! :-)

Erika kirjoitti...

Vähäks söpöt kenkulit ja toi kynsilakka on niin ihana!

Johanna kirjoitti...

Erika: NIIINPÄÄÄÄ! <3