22. tammikuuta 2011

Vastaukset part 2.


Ootko menossa aupairiks jonkun järjestön kautta?
En vaan itekseni, koska en koe tarvitsevani järjestöä. Mulla on tuttuja Englannissa, joten hädän tullen en jää yksin. Lisäks ei tuu mitään ylimääräsiä maksuja ja Englantiin menemiseen ei mitään kauheeta paperirumbaa tarvii edes käydä läpi kun on EU.

Lemppari leffat ja kirjat?
Lempparileffat on Seven Pounds, Inception ja The Holiday, all-time lempparikirja on Alice Kuipersin Terveisin äiti, SUOSITTELEN!

Komein miesjulkkis?
Bradley Cooper, Jude Law, Johhny Depp… <3

Unelma-ammatti?
Halusin yheksänvuotiaasta asti luokanopettajaks, mutta viime syyslomalla tajusin, että oikeesti musta tulee äidinkielen opettaja.

Miks näytät tossa kuvassa silt et vääntäisit paskaa?
Luultavasti se johtuu kontekstista, josta kuvaa tarkastelee. Taisit itse, oi armas anonyymi, tehdä viimeks tarpeesi kyseisessä asennossa, joten mun demonstroiva kuva vain palautti tämän menneen tapahtuman sun mieleesi. :-)

Millaseen perheeseen haluisit mennä aupairiks? (niiku esim. oisko useempii lapsii ja minkä ikäsii?)
Oon asettanu ikähaitariksi 3-15v, mutta unelma olis joku 7-12, joiden kanssa vois puuhata kaikkea kivaa, mutta ei olis mitään uhmaikää tai teiniangstia pahasti haittaamassa. Lasten lukumäärä vaikka 2 tai 3, etten mä olis ainoa mahdollinen leikkikaveri. Ja tietysti olis ihanaa jos se perhe ottais mut hyvin vastaan ja tulisin toimeen niiden kanssa. Ettei tulis mitään mielipidekonflikteja tai muitakaan ongelmia.

Minkä aineen kirjottaminen pelottaa eniten ja minkä vähiten?
Eniten pelottaa psyka, koska siinä mulla on korkee tavote (joko L tai E) ja en oo kauheesti vielä lukenu, vaikka pitäis. Vähiten pelottaa äikkä, koska tiedän että osaan.

Mikä on sun lempiherkku? :D
Se vaihtelee! Kesällä tykkään jäätelöstä ja talvella suklaasta. Aika pysyvää on kuitenkin kaikki ihanat suklaaleivokset ja cookietaikina (joo älkää kysykö! :-DD).

Nimeä 5 ominaisuutta, jota unelmamiehellä pitää olla. XD
Suunnilleen samat arvot kuin mulla, rehellinen, samanlainen huumorintaju (saa mut nauramaan), rento elämänasenne ja mun huomioiminen kaikin mahdollisin tavoin, hihihi!

Jos saisit syödä koko loppuelämäs vaa viittä eri ruokaa, niin mitä ne olis?
Aika ankee elämä tulis jos kävis noin! Varmaankin pizza, jauhelihakastike ja spagetti, sisäfilee-pihvi, lohi ja sit sanon ovelasti kasvisruoka, HOHO! XD

Mitkä on tällä hetkellä sun top 5 bilebiisit?
Baby Alice – Pina Colada Boy, Black eyed peas – The Time, Pitbull ft. T-pain – Hey Baby, Mohombi – Bumpy Ride ja Kesha – We R Who We R.

Mikä on sun soittoäänenä?
Mulla ei oo soittoääntä, koska pidän kännykkää aina äänettömällä + värinähälytyksellä. Se on itse asiassa just sen takia, että mun ei tarttis päättää minkä soittoäänen laitan! En oo käyttäny soittoääntä varmaan koko lukioaikana. :-D

Mitä syöt normaalisti aamupalaks?
2 leipää ja juon teetä + miljoona vitamiinitabuu!

Vadelma vai mustikka?
Vadelma, koska en oo ikinä oikeen tykänny mustikasta. Oon kyllä alkanu sietää sitäkin, mut joskus en tykänny yhtään mistään marjoista. Oon nirso.

Onks sulla ollu ikinä semmosta suoraa otsatukkaa?
On ala-asteella ja joskus ysillä!


Mikä juttu tai tapahtuma sulle tulee ekana mieleen viimevuodesta?
Uusi vuosi. :-D Mut myös Brysselin reissu ja Kilke.

Kuka on sun esikuva?
Mulla ei oo koskaan ollu sellasta yhtä esikuvaa, ei edes pienenä. Enää en edes usko, että tartten sellasta, mutta tietysti mun äiti ja jos joku julkkis pitää sanoa niin arvostan jostain ihmeen syystä Katy Perryä. :-)

Jos saisit muuttaa maailmassa mitä vaan mitä se olis?
Lopettaisin erimielisyydet ja sodat/ poistaisin nälänhädän ja tappavat taudit/ laittaisin ihmiset tajuamaan, että itteään muuttamalla ei löydä onnea.

Jos sulla olis mahdollisuus tehdä IHAN MITÄ SÄ IKINÄ haluat mitä tekisit?
Matkustaisin mahdollisimman moneen maahan ympäristöystävällisesti! Ja tietysti kaikki noi asiat, jotka vastasin edelliseen kysymykseen.

Ootko aamu vai ilta ihminen?
Oon molemmat! :-D Herään aina ekaan herätyskellon pirahdukseen ja silti voin valvoo vaikka kuinka myöhään. Mut jos valvon liikaa niin muutun ihan sekopääks (eli alan muistuttaa humalaista teiniä). :-D

Tykkätkö kotipaikkakunnastast, miksi/miks et?
No siis on tää ihan kiva tavallaan, mutta etäisyydet on pitkät (esim. mun kavereiden luo). Ihan kiva paikka viettää lapsuus, mutta nyt kun haluais jo alkaa elämään muuallakin kun internetissä, ei oo kauheesti mahdollisuuksia.

Ootko katunu kertaakaan että menit lukioon?
Mulla ei oo koskaan ollu muita vaihtoehtoja kuin lukio. :-)

Jos saisit vaihtaa päiväks henkilöllisyyttäs, kuka olisit?
Voisin haluta olla joku kehitysmaan lapsi, että saisin tietää kuinka kamalat olot niillä siellä on. Tai sitten joku elokuvakaunotar, joka saa onnellisen lopun ja ihanan miehen.

Mikset meikkaa?
Meikkaanpas! Kouluun aina ripsaria, peitevoidetta ja puuteria. :-D En koe tarvetta puunata itteäni sen kummemmin, kun luonnollinen on kaunista ja nopeus on valttia! ;-)

Monta hyvää kaveria sulla on?
Sellasia, joille voin hädän tullen soittaa keskellä yötä? Nopeesti laskettuna 8, voi olla että joku unohtu. Oon myös ylisosiaalinen. :-D

Onko penkkari asuu?
Ei oo vielä, koska punanaamiosta on s-koko loppu, YHYY! Toivon, että sinne tulee uus erä ja jos ei tuu niin tilaan toisenlaisen. Suunnitelma on siis jo valmiina.

Meetkö abiristeilylle?
Totta kaii! Odotan jo innoissani, hahaa!

Kissa vs koira?
Oon molemmille allerginen, mutta jos mun pitäis lemmikiksi ottaa niin helppohoitonen kissa. Vaikka toisaalta koira olis kans kiva… Onneks oon allerginen niin ei tarvii pohtia tällasia!

Tietokone vs real life?
Real life totta kai! Liian usein vaan jää tietokoneelle, kun asuu tällasessa autiokylässä.

Känny vs musiikki?
En kyllä tajua miten noi on samanlaiset, mutta kännykkä kai, koska silläkin pystyy kuuntelemaan musiikkia? Oikeesti mä en joskus kesällä vielä edes kuunnellut musiikkia, kun en koskaan jaksanu miettiä mistä biiseistä tykkään. Onneks ajaessa tulee nykyään kuunneltua radioo niin saa tietää mistä tykkää.

Lempi aikakauslehti?
Pakko sanoa Helsingin Sanomien Kuukausiliite! Se lehti on mun idoli, nerokkaita juttuja oikeesti! :-D Mutta koska kysyjä odotti kuitenkin mun vastaavan joku demi/missmix/cosmo niin vastaan että Cosmo myös.

Oletko koskaan itkenyt itsesi uneen?
Olen.

Haluaisitko näyttää mielummin Megan Foxilta, Cheryl Colelta vai Kim Kardashianilta? PAKKO VALITA hihii:)
Megan on mun mielestä jotenkin kiristetyn ja leikellyn näkönen, en edes tienny miltä Cheryl näyttää ja Kiminkään ulkonäkö ei miellytä NIIN paljon, mutta valitsen Kimin koska se on noista paras. Miranda Kerr on kaunis!

Minkä maalainen haluaisit olla?
Ihan suomalainen, mutta musta olis siistiä jos jompikumpi mun vanhemmista olis ulkomaalainen, että osaisin puhua kahta kieltä yhtä hyvin! :-D

Mikä susta tulee isona?
Jättiläinen. Tai paha opettaja-täti. Tai maailmanparantaja.

Miks oot noin laiha vaikka syöt paljon? epistä!
HAHAHAAAA en tiedä miks mua nauratti tää, mutta saako mun blogin perusteella sen kuvan, että syön paljon? XDD Hauskaa, koska mielestäni syön ihan normaalisti 5 kertaa päivässä. Johtuuko tää vaikutelma kaikista noista leipomuksista, joista täällä on kuvia? Herkuttelu on kivaa! :-O Älkää stressatko laihuudesta, pliis.

Jos saisit valita näistä jonkun nii minkä valitsisit: pelastaa perheesi ja rakkaimmat kaverisi vai pelastaa 500 000 ihmisen hengen? ;) paha kysymys heheheheh
Jos pelastaisin 500 000 ihmistä, niin mun rakkaimmat katoais yhtäkkiä? Siinä tapauksessa pelastaisin rakkaimmat ensin ja sitten katsoisin, mitä voin tehdä niille 500 000:lle. Sen verran itsekäs mä olen, etten halua mun rakkaimmille tapahtuvan mitään, mutta siihen se jääkin, ehkä, phihihi. :-D

Jos sun nimi ei ois Johanna niin mikä se ois?
Jos mä olisin ollu poika niin olisin Lauri, mutta muussa tapauksessa en tiedä. Mulla oli joskus nuorempana nimikriisi, koska Johanna on niin pitkä nimi, mutta nykyään tykkään sitä. En osaa kuvitella, että olisin esimerkiksi Katri tai Silja ja onneks en ookkaan.

Pidätkö itteäs seksikkäänä vai iha ok vai yhyy angsti oon rumana?
Kyllä oon ihan superhothot! :-D No en ainakaan yhyy angsti rumana, se vaihe on menny ohi jo. Oon ihan tavallinen Johanna, mutta jos mulla on kivat vaatteet ja hiukset hyvin niin sitten oon itsevarmuus-Johanna joka kaataa miehet! ;-)

Keneltä haluaisit näyttää jos saat valita?
En mä haluais näyttää keneltäkään muulta, mutta esim. paksummat hiukset, pisamat tai sirompi nenä vois olla. Siinä tapauksessa mulla olis kuitenkin kesällä kuumempi (hiusten takia), vihaisin pisamia ja mun nenä olis erilainen. Joten en mä tartte mitään muutoksia! Paitsi pidemmät ripset hihihihi! XD

Oisitko mielummin muusikko vai näyttelijä? Miksi?
Apua ihana kysymys! Mä haluaisin osata soittaa jotain soitinta, koska en osaa (…edes peruskomppia rummuilla), mutta toisaalta näytteleminen on tosi hauskaa. Mä en kuitenkaan haluis olla niin näkyvästi julkisuudessa, joten ehkä valitsen musiikillisen lahjakkuuden ja alan kaappimuusikoksi!

Mitä vihaat eniten maailmassa?
No hyi ei tähän oo kiva lopettaa! En mä vihaa mitään, mutta on asioita joista en pidä, esim. ilkeät ihmiset ja ilmastonmuutos. Tai ajattelemattomuus. Mutta silti kaikki on ihan kivoja ja tykkään teistä! <3

7 kommenttia:

Erika kirjoitti...

Oooo, johanna oot niin ihana!!! Toi kakkakysymyksen vastaus on aika nokkela. ;D Pakko myöntää et sul on kyl aika hyvä musamaku!! Ja UV oli kyl ihan paras <3 Nää kaikki on nii ihanii vastauksii! :D <3

Laura kirjoitti...

Jos saisit muuttaa maailmassa mitä vaan mitä se olis?
Lopettaisin erimielisyydet ja sodat/ poistaisin nälänhädän ja tappavat taudit/ laittaisin ihmiset tajuamaan, että itteään muuttamalla ei löydä onnea.

oot niin ihanan aito ihminen! pus! <3

Liisa kirjoitti...

saat mun pisamat!!! :)

sara kirjoitti...

johnukkeli oot ihanin! :--D joku anonyymi ollu taas tosi asiallisena ton paskanvääntökysymyksen kans :'D ja itsevarmuusjohanna joka kaataa miehet on superhot! ;))

Anna kirjoitti...

muutes mille abiristeilylle oot menossa tai siis mil laival? jos satuttas oleen vaikka samalla : DD

Anonyymi kirjoitti...

Onneks mä asun niin lähellä sua <<;

Johanna kirjoitti...

Erika: Hihihii oot höpsö! :-D

Laura: Ahh kiitos mussukka! <3

Liisa: JOOO! Paitsi et oon aika varma et jos mulla olin pisamia niin vihaisin niitä, niinhän se aina menee! :-D

Sara: NIINPÄÄ! Ja sinäkin olet aika mukava. ;-)

Anna: M/S Gabriellalle 18.2, mille säää? :-O

Tanja: Niinpä, ei sentää ihan yksin tarvii tääl itkee jos Aino kiusaa!