8. tammikuuta 2011

Isn't it pink?


Oooh pakko esitellä teillekin tota mun uutta google chromea ja pinkkiä tumblr:aa! Taustatarinana siis, että yksi päivä tässä taannoin avasin fiksuna tyttönä 22 välilehteä internet explorerilla ja kone jumittu aika reippaasti. Totesin, että en haluu enää käyttää exploreria koska se oli aikasemminkin jo jumittanu aika paljon, joten latasin chromen. Se on ihana! <3 Porin reissulta (alkuviikosta) ainoa ostos oli deodorantti ja sain kaverilta lainaan ton Dear John-leffan. Vähänkö jo odotan et pääsen kattomaan sitä!
:-) Mä toivon myös etten tuu nyt kipeeksi just kun koulu alkaa, koska kurkku on vähän ollu oudon tuntunen viimepäivinä. Toivotaan että bafucin tepsii!

+ Few days ago I experienced something traumatic by opening 22 Internet Explorer tabs. My computer got stuck (surprisingly) and I decided not to use Internet Explorer anymore. So I downloaded Google Chrome and now I can say I'm in love with it. My Internet, Tumblr and Facebook are pink, yay! That deodorant was bought on Tuesday when I met my friend in Pori. Dear John-movie was borrowed to me by my friend and I'm so excited to watch it! I hope I'm not getting sick because my throath have been aching a bit lately. School starts on Monday so I just have to overuse those lozenges. :-D

5 kommenttia:

lara&sara kirjoitti...

Joo kirjoitellaan taas:) Piti kertoa sulle fbookissa mut hyvä, että löysit<3!

Toi leffa on tosi hyvä !! Ihanaa Lauantaita!

Isa kirjoitti...

Toi Dear John on tosi hyvää :)

Tanja kirjoitti...

Hei Johanna, kerros mullekin mikäs toi Tumblr on ja mihin sitä tarvitaan:) btw chrome on niin paras, käytän itekin sitä :)
juo kuuma teetä, et saa tulla kipeeks ! :) <3

Johanna kirjoitti...

Lara&Sara: Hihi, kirjotellaan! :-)

Isa: Ooo, haluisin ehtii pian kattoo sen mut nyt alko jo kouluki ääk! :-D

Tanja: Tumblr on sellanen blogipaikka ja mulla on siellä oma blogi. Osote on toocutetoeat.tumblr.com. :-) En saakkaan ja toivottavasti en tulis!

Nadia Aboulhosn kirjoitti...

in love with dear john!