26. elokuuta 2010

Voisinkin vielä jäädä vähän makoilemaan...


Lepääminen senkun jatkuu! En tiedä jäänkö vielä huomennakin kotiin, ajatus kyllä kiehtois, mutta mulla on jo ennätysmäärä poissaoloja. Oikeastaan, en edes muista, koska olisin viimeks ollut jonkin taudin takia kolmea päivää pois koulusta!

Tää päivä on sujunu edellisten kolmen tapaan koulukirjojen, läppärin, Täydellisten Naisten ja kuumemittarin parissa. Mulla ei oo kertaakaan ollu kuumetta, mutta ruumiinlämpö menee ylös ja alas ihan oudosti. En enää edes tiedä mikä mun normaali ruumiinlämpö on! Luin tänään 100 sivua Seitsemää veljestä ja sen ansiosta ruumiinlämpö nousi varmaan pari astetta lisää. :-D Nyt vielä psykan läksyt ja sitten pääsen taas Täydellisten Naisten ihanaan maailmaan. Oon niin koukuttunu tohon viheliäiseen, mutta ihanaan sarjaan! :-D

3 kommenttia:

Aino kirjoitti...

täykkärit loveeeeee<3 mennää anttilaa sitte ku toi loppuu ja ostetaa kolmone yhteistuumin ;D

hennaaa kirjoitti...

Mun tekis mieli alottaa uudestaan toi täykkäreitten eka kausi, katottii se nimittäin ROOPEN kanssa ihan älyttömän nopeesti :D (mut onneks mul oli valmiina toka kausi odottamassa;))Mutta nii, oli mulla oikeeta asiaaki; PARANE PIAN! :---)

Johanna kirjoitti...

Aino: Niinpää!! :-O

Henna: Voi vitsi, miks mun poikaystävä (niin mikä?) ei oo innoissaan täykkäreistä! Oot niin onnekas! :-DD Me halutaan Ainon kanssa kakkoskausi, toi ykkönen on jo ihan loppu! Ja joo, mä yritän parantua! Ja kirjottaa sulle! :-)