9. elokuuta 2010

4 nice things

1. Tänään päätin pitkästä aikaa piirtää ja en oikeesti muistanukkaan kuinka nautin siitä! Harmittaa kun tulee niin harvoin piirrettyä, kun aina on niin paljon kaikkee muuta "tärkeempää" tekemistä. Onneks taas alkaa kuvataidekerho, jos tulis siellä nyt useemmin käytyä, tai edes piirrettyä vähän enemmän vapaa-ajalla.
2. Sain kaverilta tollasen ihanan Eiffeltornin tuliaiseks Ranskasta. Oon halunnu tollasta niin kauan kun muistan, vaikka toi on vaan tollanen turistikrääsä, mutta silti, NIIIN IHANA! :--)
3. Lemppari mehujää ever! Toi on siis jäätelöautolta ostetusta sellasesta 10 jäätelön paketista. Noi on samanlaisia ku ampparit, mutta mä en tykkää amppareiden siitä oranssista osasta, kun taas näissä se on niin nomnom! Voisin syödä näitä monta putkeen! Tai sit en, koska kieli jäätyis! :-D
4. Aino teki mulle joku päivä sitten tollasen kalanruotoletin ja musta toi on aika siisti! :-) Harmittaa vaan kun Aino ei oo vielä edistyny sille tasolle kampaajan urallaan että osais alottaa ton kuten ranskanletin. En mä kyllä tiedä onko se edes mahdollista. Mut hieno toi on silti!

7 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

mäkin haluun turistikrääsä eiffeltornin!

Aino kirjoitti...

uuh mikä letti <3 mulle kans eiffeli!!

Johanna kirjoitti...

Riikka: Se on ihana! :-) Pitää vaa matkustaa ranskaan! :-D

Aino: RAnskaaaan! ;-)

Julia kirjoitti...

siisti toi letti :-) sul on hei kiva ulkoasu!

Johanna kirjoitti...

Julia: Munki mielestä toi on just hieno, kiitti Ainolle! Ja kiitos! :-)

Iina kirjoitti...

aika ihana toi Eiffeltornijuttu :) ja toi kalanruotoletti on just magee!

Johanna kirjoitti...

Iina: Hihi, niinpä! Ja kiitos! :-)