1. elokuuta 2010

Style and clothes

Päätin nyt tehdä postauksen mun tyylistä ja vaatteista, kun asukuvia ei oo täällä näkynyt. Täähän on lifestyle-blogi, mutta koen kuitenkin että ihan kiva esitellä teille mun tyyli, kun ette siitä varmaan oo kunnollista kuvaa saanu. En oikeestaan pidä mun tyyliä mitenkään erikoisena, mutta kai se on tyyli silti. Tykkään yksinkertasesta farkut/shortsit, toppi ja neule-linjasta ja topeissa kirkkaista väreistä (etenkin punasesta (pinkistä) ja turkoosista). Nyt oon myös innostunu raitapaidoista (ootte ehkä huomannu, haha :-D).

Mulla ei yleensä mee vaatteiden valitsemiseen kauaa aikaa, vaan otan vaan jonkin paidan ja farkut + neuleen ja se on siinä. En vietä tunteja pohtien uusia asukokonaisuuksia, en oikeestaan mieti niitä paitsi sillon kun pitää pukea. Mä vaan nään mikä toimii mun päällä. En jaksa miettiä sen tarkemmin, koska enhän mä muiden takia pukeudu, vaan sen etten joutuis kulkee alasti. :-D Pieni naisellisuus on mun mielestä kuitenki kiva pitää, just esimerkiksi topit ja neule, vaikka en mitään röyheloitä tai kukkasia osaakkaan käyttää. Tai hameita. Yksinkerisuus on kaunista, se on mun pukeutumisen periaate. :-D

Kuvasin mun vaatteita jokin aikaa sitten (okei, aika kauan sitten, joten pari paitaa puuttuu...) ja tässä ne tulee:
Topit. Turkoosia ja sinistä, punasta (osa on myös pinkkejä, mut kuva jotenkin vammaa) sekä valkosta ja mustaa. Valkosia ja mustia käytän tosi harvoin.
Pitkähihaset ja t-paidat. (Pitkähihasia) raitapaitoja mulla on jo 3, se yks valko-punaraidallinen uusi ei ehtiny kuvaan. Pitkähihasia käytän kyllä useemmin kuin t-paitoja ja osa noista mustista ei päädy koskaan päälle. Korkeintaan jos on kunnon aargh-ei-mitään-päällepantavaa-päivä (joita on kyllä tosi harvoin).
Neuleet ja huppari. Mulla on vaan yks käytettävä huppari, mutta se ei haittaa kun en käytä sitä kun kerran parissa kuukaudessa jos sitäkään. Syksyllä ja talvella huppari on lämmin ja kätevä, mutta muuten käytän neuleita. Mulla on 4 neuletta; uus valkonen, tummansininen, tumman harmaa ja musta. Yleensä pidän neuletta kiinni napitettuna, en jotenkaan osaa antaa sen olla vaan auki. :-D
Farkkuja mulla on enemmän kun tarpeeks. Käytän noista yleensä kaksia reunimmaisia (oikeelta) seppälän farkkuja. Ne on sopivan joustavia ja pehmeitä. Noi muut on vähän kovempaa materiaalia/korkeevyötäröisempiä ym. En oo vaan oppinu käyttämään niitä, ehkä opettelen kun tulee taas viileemmät ilmat (toivottavasti ei tulis vielä pitkään aikaan, tykkään shortseista :-D). Ja noista siis kahdet vasemmalla on Hennesistä, seuraavat Vero Modasta ja kolmet oikeelta Seppälästä.
Hame ja shorsit. Omistan siis oikeesti vaan yhden hameen. Toi musta on ostettu vissiin kutos- (tai vitos)luokan joulujuhlaan (OIKEESTI) ja se on ihan hyvä vieläkin!! En käyttäny tota ollenkaan yläasteella, mutta nyt lukiossa oon taas läytäny sen (Ainon vaatekaapista) ja se on ollu joskus päällä. En hirveesti osaa käyttää hameita, mutta toi on tollanen sopivan huomaamaton, mutta kiva silti. Enkä tosiaan muista mistä toi on ostettu, mutta kestävä ja hyvä se on! :-D Ja shortsit on H&M, H&M ja Seppälä. Lisäks ostin ne H&M:n college-shortsit jotka on esim tässä päällä.


Ja tässä vielä parit kuvat tyypillisistä asuista mun päällä.

Varsinkin toi ismo-naamari on vakiovaruste! :--))

Nyt kesällä oon kyllä käyttäny enemmän löysiä paitoja + shorsteja, kun on ollu niin kuuma, mutta neuleet otan käyttöön sit taas syksyllä (kun on kylmä, nyyh). Lempparivaate-postausta en nyt varmaan tee, kun mun päällä yleensä näkyy just ne lempparivaatteet (tällä hetkellä raitapaidat + shortsit). Mulla ei oo kuitenkaan niin paljoo vaatteita, että kokisin tarpeelliseks vielä esitellä lempparit erikseen. Jos on jotain kysyttävää mun vaatteista/tyylistä, niin saa ilman muuta kysyä ja muutkin kysymykset on tervetulleita! :-)

3 kommenttia:

Aino kirjoitti...

hihi tää oli kiva postaus :pp sul on tosi hieno syy pukee vaatteet päälle :DDD

Anonyymi kirjoitti...

:::DDD kui nauroin tolle Ismon naamalle xd mut kiva postaus (:

Johanna kirjoitti...

Aino: Kiitos ja kyllä! ;--D

Anonyymi: Haha, sehän olen minä! Kiitos! :-)