16. helmikuuta 2013

11 totuutta minusta!

Untitled 3
Kristiina haastoi mut tähän 11 kysymystä hommeliin, eli ensin pitää kertoa 11 asiaa itsestään ja sitten vastata 11 kysymykseen. Tarkotus olis myös haastaa 11 ihmistä ja keksiä omat 11 kysymystä, mutta päätin olla tylsä ja vaan vastailla, hihi. 8-)

11 Asiaa minusta:

1. Kehitän työkseni filmejä. En olis koskaan uskonu, että päätyisin siihen, mutta se on oikeesti tosi mielenkiintosta. Ja ihmiset ottaa kummallisia valokuvia. :-D

2. Syön melkeenpä joka ilta illallisen yhdeksän aikaan, koska pääsen kotiin usein vasta kahdeksan jälkeen.

3. Haaveilen aidosta Chanelin tikkilaukusta (mut en usko et uskaltaisin ikinä käyttää sitä missään, joten varmaan tyydyn johonkin halpaan kopioon). Asiaa ei auta, että nään niitä täällä harva se päivä jonkun hienonrouvan olalla. :-(

4. Mulla on varmaan lähemmäs 200 kynsilakkaa, hups. MUTTA oon ollu jo kuukauden kynsilakanostolakossa hurraa! 25.2 alkaa shoppailut sitten hihi.

5. Osaan nimetä ainakin 6 lentokonetta ja toivon mukaan tunnistaakin (arvata) muutaman, kiitos lentokonehullun poikaystävän.

6. En voi katsoa kauhuelokuvia, jännittäviä elokuvia tai jännittäviä tv-sarjoja koska oon niin pelokas. Nimimerkillä En uskaltanut katsoa Harry Potteria pienenä ja kiljuin kun Paul Young kolkattiin täykkäreitten jännässä jaksossa... Ja silti aina uhalla katon kaikkia jänniä juttuja!
DSC_1155
7. En myöskään siedä verta/ sairaalaohjelmia ja mulla tulee aina oksennusrefleksi jos nään verta ja jalat menee hyytelöks. Oma veri ei haittaa, mutta muiden. Hyi.

8. Oon taistellu mun hiusten kanssa siitä asti kun muutin Englantiin. Ne on tosi kuivat ja takkuuntuvat ja vaikka mitä shamppoita ja hoitoaineita kokeilleena ei mikään muu auta paremmin kun viikon loma Suomen suihkuihin. Ihme Englantilainen mineraalipitoinen suihkuvesi pilaa mun hiukset. :-(

9. Haluun tulla Suomeen opiskelemaan (ilmaseks, hehe) ja oon aikasemmin ollu 100% varma, että opiskelisin toimittajaks, mut en tiedä enää! Mitä kauemmin oon odottanu sitä epävarmemmaksi oon tullu koko asian suhteen. En enää tiedä mitä haluan! :-D Tai ehkä mun pitäis taas alottaa kirjottaminen ja innostuisin jälleen.

10. Oon varmaan maailman pahin karkinkerääjä. Mulla on sellanen iso säilytyslaatikko täynnä karkkia ja suklaata, mut en ikinä syö niitä! Jos haluun syödä karkkia mun pitää aina ostaa uudet ja ne vanhat unohtuu ja jää. Kotona oli ihan sama ongelma ja porukat vielä viime vuonnakin söi mun vanhoja karkkijemmoja. :P

11. Mulla on ikuinen flunssa. Aina kun melkeen parannun se alkaa uudestaan! Olin kesästä asti ihan terve, mutta jouluna se iski ja siitä asti oon syöny särkylääkettä millon mihinkin vaivaan, ja lääkäreihin en enää luota koska niiden ainoo ohje on, et odota viikko ja tuu takas jos et oo parantunu. Oon odottanu mut eipä auta. :-) Silti uskon, et pakko mun on parantua joskus.
DSC_1091

11 kysymystä minulle:

1. Kauanko olet bloggaillut ja miksi päätit aloittaa bloggaamisen?
Oisko jonkun 3 vuotta, 2010 alotin. Alotin koska tykkäsin valokuvata ja halusin laittaa mun kuvia ja tekstejä johonkin siistiin nippuun. Aluks en ees halunnu montaa lukijaa, koska mun tuttavapiiri ei edes tienny koko hommasta, mut sit niitä alko tuleen ja nykyään tää on mun tapa kertoo läheisille ja lukijoille mitä kuuluu kun en oo enää Suomessa, ja jakaa kivoja kuvia ja mun ajatuksia.

2. Mikä on onnellisin muistosi viime vuodelta?

Varmaan se kun olin kesällä Suomessa ja Jonny lopulta tuli sinne vikaks viikoks ja tehtiin yhessä kaikkee kivaa ja nähtiin mun kavereita. ♥

3. Uskotko parempaan huomiseen?
Jos en uskois en varmaan ois tässä. :-) Paljon kaikkee vaikeeta on tullu kohdattua ja ei tällä hetkelläkään oo kaikki asiat niin hyvin kun vois, mutta oon taistelijaluonne enkä anna periks. Ja miks antaisin?

4. Oletko optimisti, realisti vai pessimisti?
Optimisti ehdottomasti. Miks valittaa kun voi ettii niitä hyviä asioita ja olla kiitollinen kaikesta mitä sulle on annettu? Oon positiivinen tulevaisuuden suhteen, vaikka mikään ei oo varmaa ja tilanne pakottaa elämään hetkessä, mutta mä tiedän että kaikki järjestyy lopulta.

5. Mikä on epärealistisin unelmasi?
Ei mikään! Mulla on paljon unelmia ja tavotteita, esim. matkustaa Canadaan, Amerikkaan, Japaniin, Intiaan, edetä mun uralla niin et oon korkeessa asemassa, ostaa talo jota rakastan, tasapainotella suomalaisen ja englantilaisen elämän välillä ja viettää aikaa mun sukulaisten ja perheen kanssa. Ja tiedän et tuun toteuttaa kaikki mun unelmat sellasella tasolla, et oon tyytyväinen.

6. Oletko materialisti?
Oon materialistisen yhteiskunnan kasvatti. Kyl mulle tulee hymy huulille kun saan uuden laukun tai vaatteen tai kynsilakan, mut yhtä paljon tulee iloa kun saa antaa toisille tai tietää et on ollu avuks jollekulle.
DSC_1084
7. Biisit joihin liittyy eniten muistoja?
Tiktakin melkeen kaikki biisit on mun lapsuus, McMane, Taylor Swift ja Cascada mun nuoruus (lol), Antique - Opa Opa Egyptin matka ♥, Tehosekoitin - Maailma on sun vuosi 2011 ja NRJ Aamupojat Hei Heiluta sun joulukinkkua tuo aina mieleen mun siskon Ainon. :-D

8. Jos hyppäisit huoneesi ikkunasta, kuinka pahasti sinun kävisi?
Ei itseasiassa ees pahasti vaan päätyisin katolle. Siit jos tippuis voiski sattuu ku ollaan toises kerroksessa.
9. Mitä et malta odottaa?
Suomeeeeeeeee! ♥ Ja sitä ku oon pomo tuol Bootsis heh heh.

10. Oliko eilen hyvä päivä?
Makasin puolikuolleena sängyssä mut juttelin äitin kaa skypessä ja sain riisivanukkaan iltapalaks et ihan jees puolkuolleen päiväksi. :-)

11. Koska nauroit viimeksi, miksi?
Just äsken koska Jonny oli oma hassu itsensä. Se aina naurattaa mua tahallaan vaik oisin vihanen. Ja aikasemmin kun Aino kerto sen mahtavasta kauhuabiristeilystä!

Toivottavasti tykkäsitte lukee tälläsen megatekstin kun näitä kysymysjuttuja ei ookkaan ollu pitkään aikaan. Kuvituksena mun ja Suomityttöjen iltapäivä. ♥

+ Some random facts in Finnish as a part of a challenge. Perhaps I'll do something like it in English sometime soon. x

4 kommenttia:

.vilma. kirjoitti...

Oon nyt vaihtarina englannis ja ihan sama ongelma noiden hiusten kanssa >:-( Ennen niin ihanat silkin sileet ja hyväkuntoset hiukset on historiaa!

5kk ilman parturia ja lähti sellane 3-4 cm ku yleensä suomessa 8kk jälkeen lähtee max sentti, niisk! No ei auta muu ku odottaa et oon takas suomes ja toivoo et on vie ees vähä hiuksii pääs haha

Anonyymi kirjoitti...

Toi jatkuva flunssa saattaa olla mykoplasmaa. Mulla oli sama homma pari vuotta sitte. Siihen määrätään aika stydit antibiootit. Käy vaikka suomalaisella lääkärillä ku käyt täällä päin.

Johanna kirjoitti...

Vilma: Ihanaa tietää etten oo yksin! :-D Ja muuten laitoin sun blogiin kommenttii!

Anonyymi: Joo meen varmaa ens viikolla täällä ja pakotan ne antaa lääkettä. Mul on astma ja oon töissä periaattees apteekis flunssasten ihmisten keskellä nii seki voi vaikuttaa ikuiseen flunssaan. :-P

Aino kirjoitti...

heiluta sun joulukinkkua bootsipomo!!!