17. helmikuuta 2013

Johanna on ihana sika t. Jonny

DSC_1201DSC_1010
DSC_1043
DSC_1196
DSC_1061
DSC_1192
DSC_1051
Parit kuvat ystävänpäivältä. Olin siis romanttisesti kipeenä töissä ja kun tulin kotiin tuntii aikasemmin seittemältä mut talutettiin yläkertaan ja vaihettiin työvaatteet mukavaan oloasuun ja käärittiin peittoon. Lisäks sain kuumaa mehua ja suklaata ja muffinsseja. Siinä kyl unohtu huono työpäivä aika nopeesti kun on niin söpö ja välittävä poikaystävä. ♥ Kuvissa myös mun saama kortti ja kortti, jonka vein työpaikalle kavereille. :-) Lisäksi mun ihanat pinkit kynnet! Käytin itseasiassa kahta Models Ownin lakkaa, eka Pastel Pinkkiä ja siihen päälle Tropical Sunia ja siitä tuli tollanen ihana neoninen kimaltava pinkki. :-) Pinkki kaktus ja minivaahtarit sopi pinkkiin teemaan, hehe. Meillä on töissä aina tollasia Macmillanin punnan karkkipusseja ja ostan niitä aina kun ne on just sopivan kokosia ja siel on kaikkia mun lempinamuja. :-)

Sitten pitää kyl viel mainita yks juttu vaik oonkin vähän myöhässä, nimittäin täällä ystävänpäivä on vaan pareille ja se on ihan outoo! Mä oon aina ajatellu et se on kaikille, niinku ystäville ja perheelle ja kaikille rakkaille, mut täällä mua ei ymmärretä ja sit kaikki angstaa kun niil ei oo poika- tai tyttökaveria. Yritin kipeenäkin rakastaa kaikkia. :-D Toivottavasti teitäkin rakastetaan joka päivä!

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Moikka :) Ois kiva, jos kertoisit vähän Englantiin muuttamisesta lisää, esim. mitä papereita tarttee täytellä ja muuta. Itse oon au pairina Ruotsissa nyt. Mutta oon vähän miettinyt josko vielä toiseksi vuodeksi jonnekin lähtisi. Ainiin ja olisi kiva kuulla Suomen ja Englannin välisistä eroista.

Kiitos jo etukäteen!

Johanna kirjoitti...

Englantiin muuttaminen ei sinänsä oo mitenkään vaativa juttu, lähinnä ilmotin kelalle (vuoden myöhässä) olevani aupairina ja asuvani täällä ja siinä se. Työn ettiminen onkin toinen juttu ja siitä voisinkin kirjottaa. :-) Ja tyhjentävää vastausta en noista eroistakaan voi antaa kun oon asunu vaan yhdessä brittiperheessä, eikä suomalaisetkaan perheet oo kaikki samanlaisia, mut voin mä jotain huomaamiani eroja kirjotella. :-) Kannattaa lähteä niin sitten sulla on ainakin kolme vahvaa kieltä ja hyvä tulevaisuus. ;-)