27. tammikuuta 2013

Todellisuus ruudun takanaHere the same (shorter) speech in English

5 kommenttia:

ooka kirjoitti...

Helposti siun suomesta sai selvää ;> Ja tiiät, että täällä on ainankin yksi aktiivinen lukija joka oottelee innolla postauksia :)

Anni kirjoitti...

Ihana Johanna! Aika rehellistä puhetta ja hyvä niin. Oot aina sellanen ilopilleri että hyvä välillä vähän avautuu :) Ja terkkuja täältä talvisesta Oulusta, joskus mietin miten mukavan leutoa englannissa olis talviaikaan :D Mä en lähtenykkään sitten Pariisin vaihtoon, halusin olla tutuissa ympyröissä ja tuttujen ihmisten luona :) Tsemppiä sinne ja mitä sitä ei tekis rakkauden tähden ;)

Johanna kirjoitti...

Ooka: Haha hyvä! Kiitos, ihana tietää! :-)

Anni: Mulla on ikävä sua!!!! <3 Siit on ikuisuus kun olit täällä ja menit niin nopeesti. :-( Täällä oli lunta kun maanantaina sato ja lauantaina ja sunnuntaina tuli vettä eli nyt on taas kevät. Sanoin äitille että Englannin talvi kestää viikon. :-D No hyvä jos päätit sitten niin, on välillä kiva ottaa ihan rennosti ja olla tutuissa ympyröissä. Pidätkö sä blogia? Jos pidät niin kutsu mut lukijaks jooko! 8-) Kiitos kun kommentoit ihana!

Natalia kirjoitti...

Hi beautiful!

I think that this Blog is really interesting...and i love ur pictures! do u want to follow each other? I'm already following u!

xx from

http://letoileduphare.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Heippa ! Sut on haastettu, tsekkaa haaste täältä: http://kuurupiilosta.blogspot.fi/2013/02/challenge.html