20. marraskuuta 2010

Kynsilakkaa ja pottereita


Eilisilta meni ton potterin parissa, tänään sitten kattomaan se uusin leffaan jee! Kynsien väri vaihtu sinisestä pinkiks ja mun pitäis alkaa kyllä opiskelemaan. Eilen tuli kirjotusten tulokset ja terveystiedosta tuli E ja matikasta M. Oon tyytyväinen! :-) Lisäks oon ihastunu spotifyyn, joo oon ehkä vähän jäljessä? No whatever, kiva kuunnella vihdoin sellast musaa mistä tykkää selaamatta kaikkia mahollisia videoita läpi youtubessa. :-D Hauskaa lauantaita!

ps. Anteeks kun mun elämässä ei oo tällä hetkellä muuta kuvattavaa ku kynsilakat! :-D

5 kommenttia:

henna kirjoitti...

vitsi mua harmittaa ku en voi lakata kynsiäni muuta ku viikonlopuiks, ku töissä en voi pitää mitään kynsilakkoja :(( anteeks muute et mulla on kestäny hiiirveesti toi kirjeeseen vastaaminen. Ei vaan ikinä oo sellasta aikaa et voisin olla ihan rauhassa ja kirjottaa, ja sit jos ois aikaa ni käytän sen vahingos johonki dataamiseen.. hups 8-S ja heii, ois tosi kiva nähdä taas joskus niinku LIVENÄ :---DD

Johanna kirjoitti...

Henna: No voi eii! :-( Ja ei se kuule haittaa, mullaki kestää aina! :-D Voitais nähä vaik joululomalla jos mä tuun porii! :-) Tai sit voisin tulla ihan teillekki joku viikonloppu.

henna kirjoitti...

oujee, voisit kyllä tulla! :--)

Siiri kirjoitti...

Haha määki latasin spotifyn viimeviikolla ja tuntuu kyllä että oon kans vähän retarded sen kanssa. Kuluttanu musa-aikani ihan loppuun!:)

Johanna kirjoitti...

Henna: TULEN SIIIIS!

Siiri: Haha mul ei sentään oo aika loppu viel ku en muista tai ehi koko ajan kuunnella. XD