10. marraskuuta 2010

Brussels part 1.

Noniin, nyt on kaikki 1064 kuvaa selattu ja parhaan valittu teijän iloksi. Reissu oli ihan supermukava ja antoisa. :-D Käytiin shoppailemassa Brysselin keskustassa ja Amsterdamissa, syötiin paljon kaikkia ihania Brysseliherkkuja ja saatiin uusia kavereita. Nää kuvat tulee nyt kahdessa osassa, koska yhdestä postauksesta olis tullu kilometrin pitunen. Ostokset tulee sitten myös erillisessä postauksessa part kakkosen jälkeen. Niitä odotellessa voitte nauttia seuraavista kuvista... ;-)


+ My little sis Aino and I were in Brussels visiting our friend Emilia last weekend. (Actually from Thursday to Monday.) It was so much fun there! We did shopping in both cities; Brussels and Amsterdam, ate delicious foods (like frites and waffles) and got some new friends. The second part of pictures will be published tomorrow and after that a post about things I bought. Kisses!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kenen luon tai miks te olitte tuol ja menittekste ainon kaa iha kaksistee?
ää vaikuttaa tosi kivalt mestalt!
ainii kiva blogi<3

Erika kirjoitti...

oi vitsi ku näyttää kivalta:) ja kaikki noi ihanat herkut kelpais mulle kans XD ne sun tuomat suklaat oli kyl niiiiin herkullisii ;D

Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Emilian luona (kaveri joka muutti sinne vuosi sitten) ja ihan kahestaan mentiin joo. :-D Siellä oli kivaa! Ja kiitos! :-)

Erika: Hihihi nii kelpas mullekki! x) Ja hyvä et maistui! ;-) <3

Annika kirjoitti...

Matkakuume, ihania kuvia!(:

Johanna kirjoitti...

Annika: Kiitos, mullaki on matkakuume vieläki! :-D