28. marraskuuta 2010

Chicken ceasar


Oltiin Ainon ja äidin kanssa shoppailemassa perjantaina. Lähettiin klo 10:30, suoraan kokeesta, ihan perusperjantai siis. :-D Ostin kivoja asioita ja niistä tulee kuvaa lähipäivinä. Nälkä yllätti meijät melkeen heti ja mentiin Heseen syömään. Mun on pitäny niin monta kertaa hehkuttaa teille tota kana-ceasar salaattia, se on niin hyvää! Mä kun en syö hampurilaisia, eikä pelkät ranskalaiset oo mikään paras vaihtoehto, niin kesällä Henna opetti mulle että kannattaa ottaa salaatti. Oon ikuisesti kiitollinen, koska nyt mahaki tulee täyteen vaik ei olis Subwayta lähellä, jeii! Suosittelen siis tosiaan tota salaattia, naaaaam! <3

Tänään on ollu aikamoinen lagituspäivä. Oon ollu kotona ja kävin myös pikasesti napsimassa parit kuvat yhdestä tapahtumasta. Niitä varmaan vähän huomenna... Nyt pitäis tehdä yks yhteiskuntaopin moniste ja huomenna alkaakin jo uus jakso. Mulla on tosiaan hurjat kaksi tuntia ruotsia, kyllä! Yhteensä vaan 15 viikkotuntia, ei paha! Pitää vaan kehittää paljon kaikkee tekemistä etten vaan dataa koko jaksoa kotona.
:-D Hyvät sunnuntait teille mussukat!

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oon ihan rakastunut Hesen salaatteihin, kaikki on hyviä, mutta kyllä tuo kanasalaatti viä kaikista muista voiton! :) Kiva bloggi sulla! :)

Johanna kirjoitti...

Noora: Haha mä en oo maistanu muita, mut ehk joskus! Toi kana vaan on niin hyvä! Ja kiitos paljon! :-)

Annika kirjoitti...

Oii, toi salaatti on kyllä oikeasti parasta!:)

Johanna kirjoitti...

Annika: NII ON! <3