23. heinäkuuta 2010

Roofs, flowers and bright nailsEilen leivottiin Ainon kanssa maailman rumin mud cake, joka maistu munalta, mutta yön jälkeen se oli jo paljon parempaa. Lisäks pompittiin vähän katolla ja näpsitiin muutamat kuvat. Oon vaan lukenu, käyny uimassa ja dataillu (oon koukuttunu tumblr'iin, joten postailu on jääny vähemmälle, nyyh). Ja luin mä toissapäivänä 70 sivua terveystietoa ottaen samalla aurinkoa, että en mä pelkästään datannu oo.

Mä lähen ens viikon tiistaina partioleirille 10 päiväks ja ajattelin vähän ajastettuja postauksia väsäillä, ettei tää blogi ihan autioidu. Voi olla että pääsen sieltäkin jotain kirjottelemaan, mutta en voi varmaks luvata. Ihan kiva sinne on mennä, mutta hiukka pelottaa etten saa kavereita, kun en tunne oikeen ketään ennestään. Mut kuitenki siel on varmasti hauskaa. Sen jälkeen toi partioharrastuskin luultavasti jää. En oo nimittäin ollu aktiivisesti enää mukana pitkään aikaan (kerran ½vuodes kokous, haha! :-D).

Tänään pitäis vielä lukea viimenen terveystiedon kirja loppuun (kertauskirja, josta enää 28 sivua jäljellä + tehtäväosio, huraa!) ja meen kaverille kyläilemään. Hauskaa tätä päivää ihanat! :-)

ps. Onko teistä muuten kivempia postaukset joissa on enemmän tekstiä vai enemmän kuvia? Kun huomasin että mun postaukset on yleensä miljoona kuvaa + vähän tekstiä-tyyppisiä, niin haluaisitteko jonkun muunkinlaisia välillä? POSTAUSTOIVEITA SAA MYÖS LAITTAA! :-))

6 kommenttia:

Aino kirjoitti...

mummielest on sellaset kivoi mitä oot enne tehny, mut välil saa olla tälläsii mis on pikkuse enempi tekstii :P postausideoit en osaa antaa ku ittelki vähä niist puutetta :DD muthei nice pics ;)

Anna kirjoitti...

Just hyvä et on satatuhatta kuvaa, kuvat on ihania! ja saaha sitä tekstiäki olla, mut turha lätinä on iha tylsää. Sun postaukset on just sopivuuksii :D

Kassu kirjoitti...

Musta on ainakin ihan superihana kattoo kaikkia kuvii mitä otat, ne antaa blogille hirveesti eloa, tekstikin on kivaa, Molempia tasapuolisesti niin on kiva blogi, joo kuvia saa olla lisää vaa <3
-Kassu taas : P
P.s. Oot mulle sitten jäätelöreissunki velkaa, musta tulee superlihava mummo ku tapaan sut jos tällälinjalla jatketaan ; )

Johanna kirjoitti...

Aino: Okei :-)) Ja kiitsikiitsi! ;-)

Anna: Okei ja kiitos! :-)

Kassu: Okei! :-D Ja ei susta mitää superlihavaa mummoa tuu! Älä tollasii höpsi! ;-O

Tanja kirjoitti...

must on hyvä tollee,et on paljon kuvia ja vähän tekstiä :) ja ois kiva semmone laukku-postaus <3

Johanna kirjoitti...

Tanja: Okei! :-) Oon tehny tavallaan laukkupostauksen, tässä: http://johanna-super.blogspot.com/2010/05/laukku-aukeaa.html , mut voisin mä tietysti sellasen tehä missä on kaikki mun laukut. :-)