21. heinäkuuta 2010

Helllsinki with Erika


Pidettiin tosiaan Erikan kanssa Helsinki-päivä tossa maanantaina (& tiistaina) ja oli kyllä ihan superkivaa ja ihanaa ja hauskaa! :-D Kierreltiin ympäri Helsinkiä kävellen ilman päämäärää, käännyttiin kaduilta vasempaan ja oikeeseen eikä tiedetty edes missä päin ollaan. Meillä ei ollu karttaa eikä aikatauluja ja se oli parasta mitä oon kokenu. Kumpikaan ei kattonu kännykkään sinä aikana ja vasta viiden aikaan tajuttiin miettiä mitä ihmettä kello on. Syötiin, käytiin esim. kasvitieteellisessä puutarhassa, tuomiokirkossa, kauppatorilla, eurokaupassa, uffissa, Ben&Jerry'sillä ja kierrettiin Musen keikka-alue tietämättä mikä se oli. :-D Lisäks tiedetään nyt missä on helsingin yliopisto, ressun lukio, miljoona matkatoimistoa, pizzeriaa, puistoa yms. Oli ihan superparas Helsinki-päivä eikä se olis ollu millään niin kiva jos just Erika ei olis ollu mun kanssa. Love you Pupu, toivottavasti otetaan uusiks taas pian! ;-)

ps. Anteeks pienestä hiljasuudesta, toivottavasti noi miljoona kuvaa helpotti teijän surua! :-D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis hyi hele eksä käytä muut paitaa ku tota???? IY

Aino kirjoitti...

nyt oli kyllä mielettömän kivan nökänen päivä tollasille landepimuille :DD taino ei erika varmaa mikää landepimu oo ku se asuu tuol puoliks mut silti XD ihanii kuvii, toi on pakko joskus kokee :))

Anonyymi kirjoitti...

awwwww voi ei vähänkö suloista : ) Näyttää ihanilta noi jäätelöannokset ja kaikki,olen kyl vähän kade, varmaan tosi mahtavaa.

-Kassu

Anna kirjoitti...

ihania ihania kesäkuvia!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

mmm mitä toi on mitä erika syö tos ben and jerrys kohalla? :) näyttää hyvältä! paljon makso tollane?

Johanna kirjoitti...

Anonyymi 1: No siis en todellakaan!!! :-O En oo pessy tota kuukauteen! ...lol! Ehkä mä oikeesti kuitenki käytän vähän muitaki, toi vaan on usein päällä ku otetaan kuvia. :-D

Aino: Joo! Me voidaan joskus vaikkapa yhes mennä seikkailee! ;-)

Kassu: Haha, kyl säki viel joskus pääset mun kaa jätskille! ;-)

Anna: Hihi, kiitos! :-))

Anonyymi 2: Toi oli joku sellanen Brownie Special-annos jos oikein muistan ja se hinta oli jotain 3-4e (en oo kyl varma, mut jotain siihen suuntaan). Ja oli tosi hyvää ja suklaista! :-D Siihen sai siis valita ite ton jätskimaun ja sit tuli toi brownie, namnam!

Erika kirjoitti...

Vitsi, oli kyl tosi kivaa, otetaan joskus uusiks<33 Ja nam noi kaikki herkut, mitä syötiin oli kyl niin hyviii. ;D

Johanna kirjoitti...

Erika: Nojoo! Ja niin oli, varsinki Ben&Jerry's ja ne keksiiiiit! ;-)<3