28. syyskuuta 2012

What's up with the English autumn days

DSC_9397
DSC_9389
DSC_9373
DSC_9370

Oon aika paljon viimeaikoina hengaillu kotona ja ettiny töitä ja yrittäny välttää rahan kulutusta koska säästötkään ei oo pohjattomat. Tällä viikolla onkin sitten ollut 3 työhaastattelua, että toivon mukaan tärppää. Ainakin ne kaikki meni suht hyvin, jee. :-) Oon myös ollu tosi paljon ilman meikkiä, että saisin mun ihon kuntoon ja on kyllä toiminutkin, toinen jee! Täällä Englannissa alkaa olla jo vähän syksyistä kun lämpötila on sitä +15 (heh heh) mut tuulee vähän kovempaa ja tuuli on kylmentynyt. Ja on jossain puutkin jo vähän saanut oranssia ja keltaista väriä. 

Kaikki valittaa että on tosi kylmä, mutta nää kulkee silti t-paidoissa ja mä ihmettelen, että miksei ne laita vaatteita päälle. Mulla on aina neule, ellei oma niin Jonnyn, ja ei palella. :-) Oon myös pitäny sormet näppärinä ja lämpiminä lakkaamalla kynsiä tiuhaan tahtiin, vaikka joskus siitäkin on turhautumispäiviä eikä vaan jaksa. Kuvassa ruffian manikyyri, joka oli tosi söpö pari päivää. Mulla on ikävä Suomea ja Golden Rosen mattalakkoja. :-(

+ Hi ya. I've been pretty much staying at home lately, and searching for jobs online, and it's finally been somewhat successful because this week I've had 3 interviews - fingers crossed! Also, I haven't worn much make-up because I've been trying to get my skin a bit more flawless. Autumn is already knocking the door here in England, as the temperatures have drastically dropped to +15 (LOL) and some trees somewhere might have a little tint of yellow or orange. Everybody keeps complaining that it's so chilly, but man, wear some clothes! All I see is people in t-shirts, no wonder they're freezing. I'm wearing a jumper everyday, either mine or Jonny's. His are a bit warmer though. Just as well I have been keeping my fingers warm by painting my nails often enough. In the photo I'm wearing a ruffian manicure with some lovely, lovely Finnish matte blue nail polish. Oh Finland, I miss you. xx

7 kommenttia:

ooka kirjoitti...

Tuo neule näyttää ihanan lämpimältä :3

Ja nätsät kynnet ! Mistä tulikin mieleen. Ootko sieltä ostellut minkä verran kynsilakkoja ? Ja jos, ni onko ollut millaisia ? =) Tai onko edes tullut vastaan jotain ennestään tuntematonta merkkiä ?
Kynsiharrastajana pitää aina kaikki tälläiset saada tietää ;)

Johanna kirjoitti...

Ooka: Hihi, se on!

Kiitos. :-) Täällä mun kynsiharrastus itseasiassa alkoi, että oon menny hienosti siitä about 20 lakasta yli 120:een. :-D Täällä on marketeissa/kosmetiikkakaupoissa hyviä lakkoja (Essie, Revlon, Rimmel, Models Own, Boujois, Barry M, Maxfactor etc.) , ja yhestä outlet-kaupasta (TK Maxx) saa halvalla esim. OPI:n ja Color Clubin lakkoja, mut niiden valikoima vaihtelee usein. Kerran näin niillä kolme Orlyn isoo lakkaa kympillä, harmi vaan kun ne oli kaikki aika kamalia värejä. Ennaltaan tuntemattomia lähinnä BeautyUK, 2true ja naturalcollection. Mut täällä alkaa kaipaamaan Seppälän ja Kicksin lakkoja!

ooka kirjoitti...

Oi kamala :D Piti heti googlailla noita itselle tuntemattomia merkkejä, ja kuvahaulla tuli aika upean näköisiä lakkoja ! Vitja.
Minkä hintasia siellä on Models Ownit ? Niiden myynti loppuu tämän vuoden loppuun mennessä Seppälöistä..
Ootko minkä verran ehtinyt noita ei-Suomesta-löytyviä lakkoja kokeilla ? Voisit joskus esitellä siun lakka varaston ;)

Kicks ja Seopälä on ehkä Suomen parhaan kynsilakkojen löytöpaikat pakko myöntää :>

Johanna kirjoitti...

Hihi, on niitä aika kivoja, mut suurin osa aika perus. Sit on kivaa kun ilmestyy jotain spesiaalia, esim. täällä ilmesty Maxfactorin Fantasy Fire ja sitä saa vieläki kaupoista kun muualla maailmassa siitä tapellaan. :-D Models Ownit on £5 eli about 6.50€, eli ei mitään halpoja, mut täällä on tosi hyvä valikoima. Tiedän että loppuu ja arvaa ärsyttääkö, kun kaikkialla on että Seppälässä on lakat euron ja mä en pääse!!! :-D Oon ehtiny aika paljon, ja joo mulla on ollu suunnitelmissakin, mutta tuli vähän takapakkia kun lentokentälle jäi kaikki lempparilakat ja piti ettiä ne uudestaan, mut nyt vois taas alkaa miettimään jos kuvais lakkoja. Varsinkin kun tietää et jotakuta kiinnostais. ;-)

ooka kirjoitti...

Taas google oli kaveri. Ja nuo Maxfactorin lakat näytti upeilta !
Huhhuh, aika hintavia nuo MO:t siellä :o
Seppälät vois laskea vielä MO:n alehintoja, niitä raaskisi vielä ostaa muutaman enemmän :'DD

Hii, innolla odottelen lakkojen esittelyä ^^, Että saan sitten kuolata kaikkia ihania hienoja lakkoja :D

Anni kirjoitti...

Mahtia että oot päässy jo haastatteluihin, peukut pystyyn! Mut muista myös nauttia noista "toimettomista" päivistä, niitä hetkiä voi vielä tulla ikävä ;)

Johanna kirjoitti...

Ooka: Maxfactorit on vaan ärsyttävän pieniä niin en tykkää ostaa niitä. :-D Haha, sitä odotellessa siis!

Anni: Kiitos! Joo muistan, vaikka alkaa kyllä olemaan jo aika tylsää. :-D