13. syyskuuta 2012

Nips naps!

Snapshot_20120913_2

Ei mulla muuta kun että niin siinä kävi että kutrit lähti! Ja mä etsin hartaasti mun blogi-inspiraatiota, joten pysykää vielä siellä. :-)

+ I got my hair cut! And just to let you know, I'm intensively seeking the inspiration to update my blog, so stay patient, I will be back. xx

5 kommenttia:

devorelebeaumonstre. kirjoitti...

nice!


p.s. I'm having a giveaway from Sunglasses Shop if you'd like to check it out!
devorelebeaumonstre.com xx

ooka kirjoitti...

Harvemmin kommentoin ja kerron, että liityin blogin lukijaksi. Nyt oli pakko tehdä poikkeus. Siun blogi kolahti heti kättelyssä. Kuvat on upeita, sie oot kaunis ja kaikkea muuta kivaa (:

En myöskään yleensä tykkää lukea blogeja, jonko kirjoittaja asuu ulkomailla. Koska olen ehkä hieman kateellinen, haluaisin itsekin ;)
Mieli kuitenkin muuttui menneenä keväänä ja kesänä.

Arvosta suuresti siun rohkeutta lähtee noinkin "kauas" ja pitkäksi aikaa. Miulle oli vaikeaa lähteä keväällä vain kahdeksi kuukaudeksi Ruotsiin töihin.. :D

Esitän ihan mielenkiinnosta pari kysymystä. Luultavasti näihin löytyy vastaukset täältä siun blogista, mutta tänään en jaksa kaikkia merkintöjä käydä lukemaan läpi ;)
Mikä sai siut lähtemään just Englantiin ? Ja oliko se lähtö kuinka vaikeeta ? Siis pelottiko jos ei kielitaidonpuolesta pärjää tms ?
Ja onko tää siu mieheis ihan ehta britti ? :)

Eikai tähän hätään muuta :D
~ooka / http://huomennatoisin.blogspot.fi/

Johanna kirjoitti...

Ooka: Kauheeta kun mulle tuli huono omatunto nyt kun en postaa paljon koskaan enää! Mulla on aika hankala elämäntilanne just nyt kun en oo töissä ja ei oo rahaa, niin en voi kauheesti tehä mitään ja ei oo paljoo ihmisiä jotka vois ottaa musta kuvia tai mitään. Pitää varmaan kuitenkin tsemppaa nyt ihan sun takia, hehe. :-D

Kiva kun kysyit monta kysymystä, ja ei kannata liikaa ujostella ulkomaille lähtöä, hyvin täällä pärjää! Ens kesänä sitten kuukaudeksi jonnekin, se avartaa. :-)

Englantiin lähdin koska yksinkertaisesti halusin oppia puhumaan kieltä luontevasti ja tää sattu olemaan ainoa paikka euroopassa missä sitä puhutaan kunnolla. Amerikkaan tai Australiaan en halunnu lähteä kun ne on niin kaukana ja äiti ei ois tykänny, ja olihan se brittiaksentti sillon aika ihana! ;-) Odotin tosi kovasti lähtöä koska se sillon sopi just sopivasti mun elämään, vaikka kyllä sillon lähtöaamuna jännitti aika kovasti mutta en mä itkeny. Se koti-ikävä iski vasta yli vuoden täällä asumisen jälkeen kun päätin etten oo heti menossa kotiin. Skype, facebookki ja tekstarit on auttanu kyllä hyvin, ja käyn mä Suomessa pari kertaa vuodessa. Kyllä hän on ihan aito englantilainen, Cambridgesta kotosin. :-)

Jos on lisää kysymyksiä vastaan ilomielin! Ihana tietää että mun blogiin vieläkin löydetään ja on innokkaita lukijoita, kiitos siitä. <3

ooka kirjoitti...

Ei ressiä postailujen suhteen ;) Myös niitä ihania maisemia siellä on aina kiva katsella ;)

Ens kesälle on parin kuukauden reissusuunnitelmia, tai siis työsuunnitelmia. Mutta katsellaan sitten lähtempänä toteutuutko ne ^^,

Ootko sä saanut tuolla ollessa paljon paikallisia kavereita ? Poikaystävän kautta ja muuten ? :)

Johanna kirjoitti...

Haha nojoo, on täällä erilaista mutta ei mitenkään ihmeellisen upeeta. Talot on tosi söpöjä kyllä! :-)

No niin, toivottavasti toteutuu!

Kyllä mä joitain Jonnyn työkavereita, mutta nyt suurin osa niistä on yliopistoissa ympäri maata, eli kaverit on vähän haussa. On täällä aupaireita, mutta haluisin paikallisia just sen takia ettei ne lähtis vuoden kuluttua. Uskon kyllä että työn mukana niitä sitten löytyy, ja kun pääsee harrastamaan sun muuta. :-)