30. maaliskuuta 2012

Walk in the forest

DSC_3669
DSC_3659
DSC_3671
DSC_3648
DSC_3729DSC_3685
DSC_3716
DSC_3678
DSC_3740
DSC_3710

Suomivierailu oli parasta ja poikaystävä rakastui suomalaisiin metsiin. Ei jääny vissiin viimeiseksi vierailuksi, ja ihan hyvä vaan. :-) Kiireistä on ollut ja huomenna mun hostvanhemmat menee naimisiin. Postailen jotain kuvia ostoksista sun muusta heti kun ehdin, mutta alkukuu on vähän hektistä. Pärjäilkää!

+ Sorry for not posting for such a long while. Time in Finland was brilliant and it's strange to be back in England. Above there are some pictures we took in the forest with my boyfriend, he said the Finnish forests are the best so I guess he's right. There are literally so many more forests than people in Finland. :-D Anyway, I try to take time to post pictures of things I've bought an such but the beginning of the month will be extremely busy. Take care. x

5 kommenttia:

LIISA kirjoitti...

ihanaa et se rakastu metsiin! söpöö :) ja toi vika kuva on ihana<3

korhospauli kirjoitti...

Tuo kynsikuva ei sovi joukkoon :)

Erika kirjoitti...

hahah, onneks jonny pääsi vähä metsää ihastelee puita! :)meitsiki tykkää tost vikast kuvast, kui söpöö :)) <3

.vilma hang. kirjoitti...

Ihana blogi! Tosi taidokkaita kuvia ja kirjoitat kivasti :)

Oot tosi kaunis ja sulla on ihana vartalo (jos näin on soveliasta sanoa, en tunne tätä blogikulttuuria9 :D

Tätä on mielenkiitosta lukee, ku ite oon lähdössä Englantiin vaihtoon syksyllä. Onko btw jotain hyviä vinkkejä uuteen maahan muuttamista koskien?

Johanna kirjoitti...

Liisa: Kiitos :-)

Isi: Höpsis!

Erika: Kyllä ;-) Kiitos!

Vilma Hang: Kiitos paljon! Anteeks kun en oo vastannu aikasemmin, mutta siis kiitos todella. Jos siis vaihtoon tuut niin en mä tiedä kauheesti mitään, mutta älä pakkaa liikaa vaatteita koska tuskin tuut käyttämään kaikkia niitä. Mä ainakin ostin ihan sikana uusia enkä käytä enää ollenkaan vanhoja. :-D Ja kannattaa vaan olla avoimin mielin niin kyllä asiat järjestyy. Onnea vaihtovuodelle!