16. maaliskuuta 2012

Video suomeksi!


Only in Finnish this time, guys. :-)

11 kommenttia:

Iris kirjoitti...

Vautsi, ihan mahtava blogi! Seurailen sinua nyt kyllä blog lovinin kautta, odottaen innolla uusia postauksia:>. Tämä video oli myös oikein kiva ja pakko vielä sanoa, että nuo edellisen postauksen kynnet on niin nätit♥!
-Iris
http://colorfulw.blogspot.com

Fashion Cappuccino kirjoitti...

Cute video! Wish I can speak Finnish!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot johanna tosi ihana! on kiva seurailla tällästä erilaista blogia ku kirjottelet sieltä englannista ja nähä noita ihania maisemia. haluaisin niin kovasti päästä sinne kans vielä joskus. millasta musiikkia muuten kuuntelet?

iidumarie kirjoitti...

näitä videoita on tosi kiva kyllä kattoo :) oot muute saanu mut innostumaan ihan hirveesti just ulkomaille lähtemisest lukion jälkeen, sulla vaikuttaa olevan niin täydellistä siellä! kadekade

jessica kirjoitti...

wish i knew finnish!! you have a cute blog though! :) <3

http://thisisenglandye.blogspot.co.uk/

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Hienoa, että tiedät mitä haluat tulevaisuudeltasi. Jäi vain mieleen että miten sinun opiskelusi? Kun et päässyt sinne minne hait nii et yritä siis enää uudestaa? Entäs miten ne lapset? Niistä ei ole kuulunut mitään?

Hieno blogi :)

AVY kirjoitti...

Cute either way :)


/Avy

http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com

Johanna kirjoitti...

Iris: Oi kiitos paljon, tosi kiva että tykkäät! :-)

Fashion Cappuccino: Haha, thanks. You can always learn! ;-D

Anonyymi: Kiitos paljon, on tosi ihanaa kuulla että mun blogista tykätään ja että innostan muitakin lähtemään ulkomaille. Kuuntelen vähän kaikennäköistä, lähinnä jotain poppia ja sellasta, mitä nyt radio Kiss soittaa. Voin johonkin postaukseen vaikka linkkailla tän hetken lempparibiisejä. :-)

Iidumarie: Awww, kiva jos oot innostunu, kannattaa oikeesti koittaa koska se avartaa maailmankuvaa ja itsenäistää. :-) Ei nyt mitään täydellistä oo ollut, mutta aika helposti on asiat sujunut kun ei oo liian vaativa.

Jessica: It's such a freaky language to be honest, I struggle speaking it nowadays! But you can always try to learn it, or just dream about learning. :-D

Anonyymi: Jep, ei mulla nyt mitään sellaisia "okei teen tätä seuraavat 20v" -suunnitelmia ole, mutta ainakin nyt joksikin aikaa haluun tyytyä tähän. Aion opiskella journalismia etänä yliopistossa, ja sen jälkeen ettiä töitä jostain lehdestä tms. Lapset voi hyvin, mutta oon vaan päättäny pitää työn ja tän blogin erillään toisistaan, se on jotenkin helpompaa kun ei mun työ ole mitään super glamouria. :-D Mutta niin, en oo hakemassa Suomeen opiskelemaan nyt tänä keväänä, enkä olis edes hakenut enää sitä suomen kieltä lukemaan niinkun viimeksi, vaan luultavammin just journalismia. Juttu on kuitenkin se, että haluan jäädä tänne ja opiskella englanniksi koska siten työllistymismahdollisuudet ulkomailla on paremmat. :-)

Avy: Aw, thank you. :-)

Erika kirjoitti...

Aaaw ku noi katseenvaihdot on niin söpöi!!! <3 ja ihanaa et kaikki on sujunu hyvin muru <3

Johanna kirjoitti...

Erika: Haha en ees huomannu XD Kohta nähään!!!!!!!! <3

jennnna kirjoitti...

ihana video! <3