17. syyskuuta 2010

Se on suklaanmakuinen!


Noniin, täällä taas ahkera ja kiireinen lukiolainen viikon viiveellä kirjottelee. Lupaan kyllä että postaustahti palautuu kirjotuten jälkeen normaaliin! :-) On tullu siis taas yllättäen opiskeltua (ei kyllä läheskään niin paljon kun etukäteen oletin, mutta lähes riittävästi silti). Tilattiin Ainon kanssa Täydellisten Naisten 3- ja 4-tuotantokaudet, mut ei olla vielä päästy kattelemaan kiireiden takia. Lisäks tietysti se häiritsee hieman, ettei olla katottu vielä edes kakkosboxia kokonaan. :-D Oon myös syöny noita suklaanmakusia magnesium-tabuja ja ne on tosi hyviä! (En haluu kyllä hehkuttaa liikaa ettei Aino tuu ja syö niitä kaikkia! :-D) Väsyttää ihan törkeesti ja koko viikonloppu tulee olemaan lukemista, nicee. Kumpa joku sais vähän edes raahattua mua ulos, etten vaan lukis ja lukis. Näkemisiin ihanat, teitä on jo 27, JEE! :-)

9 kommenttia:

Aino kirjoitti...

no kiva ku laitoit ton kuvan! mä luulin et se oli vaa joku sellane hihi-kiva-kiusata-ainoa-kuva, mut eeeeeeeeei

eerika kirjoitti...

haha, aino lukee mun postausta tos :'DD

Laura kirjoitti...

oi tosi kivoja kuvia :-)!

Johanna kirjoitti...

Aino: Toihan on just ihana kuva! :-))

Eerika: Niinpäää!

Laura: Oi kiitos! :-)

Tanja kirjoitti...

tsemppiä kirjoituksiin:) <3

Lissukka kirjoitti...

koita jaksaa kirjotukset läpi, sä oot niin paras!<3 käyppä tsekkaa mun blogi! siel ois vähän piristystä sun päivään :) hope so.

Johanna kirjoitti...

Tanja: Kiitos! <3

Lissukka: Joo toivotaan näin! :-D Kiitooos ihana, just ehinki tehä ton ja laitoin sit sunkin nimen tohon listaa, hihi! :-)

roadrunner kirjoitti...

Oot tosi nätti :)

♥: http://walkingintheairr.blogspot.com

Johanna kirjoitti...

Roadrunner: Kiitos! :-))