3. syyskuuta 2010

The same as usual

Viikko on taas menny ihan samalla tavalla kun viimekskin: käyn koulussa, teen läksyt, sairastan ehkä vähän, opiskelen lisää ja dataan. Ja jos jotain muuta ehtii niin oi sitä onnea. Tänään saatiin äikän esseet takas ja 10- tuli. Cosmossa julkastava Miesmanuaalin kolumnikin jaksaa joka kuukaus piristää mua.
:-) Tänään myös serkunpoika Emil tuli vähän kyläilemään, ei kylläkään pitkäks aikaa sillä serkku, Emil ja mun äiti lähti mummilaan. Aino meni illaks nuokkarille ja iskä on jossain työkavereiden kanssa viettämässä iltaa. Mä täällä yksin datailen kotona, kohta ehkä luvassa Täydelliset Naiset ja karkkipussi. :-)

Oon muuten jo ajatellu että voisin alkaa parantua tästä taudista, mutta tänään kotona mulla piti olla pitkähihanen, huppari, peitto ja sormikkaat päällä, etten olis palellu niin kamalasti. Nyt ei enää oo kylmä paitsi varpailla, mut ehkä tää tästä. Pitäis vielä jotenkin onnistua hakemaan Aino sieltä nuokkarilta ysin aikaan - iskän autolla. En kyllä tiedä mitä siitä tulee kun en oo oikeen tottunu ajamaan sitä. :-D

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

täykkärit ja karrkipussi on kyllä itse täydellisyys!

Aino kirjoitti...

emiiiiiil <3 vitsi ku tollasta palleroo voi olla nii kova ikävä nyt jo :D ja eipähä tullu täykkäreitä ku levy oli naarmuttunu ))):

Lissukka kirjoitti...

eemil<3333333

Johanna kirjoitti...

Riikka: Niiiin onnn! :-)) Mut harmi ku ei tullu täykkärei ku oli levy naarmuuntunu, ANGST!

Aino: Jauu, niinpä!<3 Ei tullu ei, vitsin Anttila! :-(

Lissukka: Mööömiiiil<3