8. kesäkuuta 2013

Tyylikkäästi myöhässä

DSC_3861
DSC_4087
DSC_4076
DSC_4079

Nää kuvat piti pamauttaa tänne ovelasti jo ennen juhlia, mutta sattuneista syistä se jäi. Tällaista oli kuitenkin päällä mun siskon Ainon yo-juhlissa. Niistä lisää kuvia pikimmiten.

+ I was meant to put these pictures on here right before the weekend but because of various reasons I only had the chance to do it now. Anyhow, this is what I wore in my sister Aino's graduation party. Jonny and I went there last weekend and came back on Sunday. Since then I have been at work, coming home around 9pm, so what can I do. I will be putting more pictures of the party itself hopefully soon. x

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Moikka,
pitkästä aikaa taas luin blogeja ja sunhan postaus pomppas ekana silmään. Nopesti tässä rullailin, että mitä sulle kuuluu. Kiva että suomi-seuraa on taas, liekö tuttu perhe johon tullu ;)? Ja sitten nuo opiskelu hommat kuulostaa jänniltä! Aattelin vinkkaa että mungolife-blogissa Anna on joskus kertonu opiskeluistaan englannissa. Se oli vissiin valinnu, että nostaako opintolainat suomesta vai englannist ja pääty nostamaan englannista. Ilmeisesti sielä on joku mahtava käytäntö, että jos ei koskaan saavuta tiettyjä vuosituloja niin ei tarvii alkaa maksamaan takasin! Noh, sä varmaan oot enemmän perillä :P

Oulussa on lämmintä piisannu ja samat vanhat kuulumiset :)

Anni

Ps. Ainii, mun sisko tule Englantiin opiskelee syksyllä, oisko ollu Seffield?

Johanna kirjoitti...

Moi, kiva kun kommentoit! :-) Sama perhe on ja Merikin on vaan kesän. Vissiin ihan helpotus kun ei se kakara oo yhtään paremmaks muuttunu. :-D Joo en kyllä tosiaan tiedä miten toi käytäntö toimii noiden lainojen suhteen, mut kai niitä joku maksaa sit takas. Mä kyllä toivon mukaan noi vuositulot tulen joskus saavuttamaan, mutta sit maksellaan lainoja. Ja siis aion ottaa täältä lainaa koska en mä oo enää Suomessa kun lomilla.

Onks sulla nyt kesälomaa ja kesätöitä? Miten opinnot sujuu? Siel oli kuulemma ku Turkissa tossa kesäkuun alussa, epistä! Mäkin tuun Suomeen nyt 15.6 jeeee! :-) Kiva, tsemppiä sun siskolle Englantiin sopeutumisessa!