10. toukokuuta 2013

Paluu blogimaailmaan


Olen ollut kiireinen tyttö. Tai en ehkä niin kiireinen, mutta elämä on vienyt väliaikasesti blogilta voiton. Mun ihanat suomitytöt Vivian ja Elina lähti maaliskuussa ja halusin nauttia meidän viimeisistä hetkistä yhessä ilman kameran mukanaroikottamista. Oon muutenkin ollut tosi huono ottamaan järkkäriä minnekään, vaan oon mielummin kantanu kätevää kertakäyttökameraa mukana, kun se sujahtaa niin helposti laukkuun. Maaliskuun lopussa käytiin myös Jonnyn kanssa Suomessa ja oltiin viikko Lapissa, sieltä otin kyllä kuvia ja laitan niitä tännekin heti pian kun ehdin.
CNV00024
Sitten kun tultiin takaisin Englantiin, niin ollaankin molemmat oltu koko ajan töissä, tai no, mä oon ollu 5 päivää vapaalla 2 kertaa, mutta Jonny on ollu töissä ja mä oon käyny lenkillä ja jumittanut kotona, heh heh. Oon tietysti nähny kavereita ja shoppaillut vähän liikaa, mutta ei kerrota mun äidille. Tänne oli taas tullut yksi uusi suomalainen au-pair, Meri, niin nähtiin sitten hänen kanssa ja oli kyllä taas kivaa puhua suomea! Pari päivää sitten mun sisko Ainokin pääsi vihdoin kotiin Madeiran matkalta ja saatiin kaikki uudet vaateostokset esiteltyä ajan tasalle ja kuulumiset vaihdettua, jee.
CNV00019
Huomenna menenkin taas töihin, jee... Oon ollu Bootsissa jo 7 kuukautta, en ymmärrä!! Miten aika onkin mennyt niin nopeesti. Siellä on ollu kyllä tosi kivaa, paljon monipuolisempaa mitä odotin kosmetiikkakaupalta. Vaikka ei valokuvat kyllä kauheesti kosmetiikkaan liity, mutta ainakin oon saanu alennusta kynsilakoista, hihi. Täällä alkaa ilmatkin lämpenemään niin ei tarvii enää miljoonaa kerrosta vaatteita (tai no paria koska Suomeen ei ees kehtaa verrata) ja voi kulkee farkkupaidassa ja balleriinoissa. Ja tuolla on kukkia!! (Ehkä huomasitte aikasemmasta postauksesta... :-D). Jos saan jonkun suostuteltua ottamaan asukuvia, niin saatatte jopa saada tänne jotain asu-sisältöä, jee!
CNV00012
Elämä on siis kulkenut niinkun yleensäkin, ja vaikka tietysti aina välillä jotain kriisejä tulee kun asuu tulevien appivanhempien luona, niin kyllä niistä aina yli on päästy, eikä vieläkään vihata toisiamme Jonnyn kanssa, vaikka molemmat joutuukin tyytymään puoleen vaatekaappiin, tai siis Jonny puoleentoista ja sukkalaatikkoon, heh heh. Onneks se on joustava luonne. Ollaan käyty läpi monta vakavaa keskustelua tulevaisuudesta, koska mä haluaisin opiskella, ja ei tiedetä halutaanko jossain vaiheessa muuttaa Suomeen ja kaikki on vaan jotenkin epävarmaa, mutta ollaan tultu päätökseen, että turha sitä on nyt murehtia, koska kyllä kaikki järjestyy. Jos menen opiskelemaan, niin sitten menen, ja oli se sitten täällä vai Suomessa, niin eletään sen kanssa. Ensin tietty tähtään mahdollisimman korkeelle Bootsissa, että saan CV:n täyteen. Tai ehkä en.
CNV00017
Nyt joku kuitenkin alkaa miettimään, että mitä mä sitten menisin opiskelemaan, niin journalismia ainakin näillä näkymin, joko tänne tai Turkuun. Tietysti mua pelottaa, että osaisinko kirjottaa ihan oikeita artikkeleita, ja vielä englanniksi, mutta sitähän siellä koulussa sitten opetellaan. Pitäis vaan ensin selvittää kaikki faktatieto, että onko mulla mahdollisuuksia edes oikeesti opiskella täällä ja saada lainaa ja kaikkea, ja haluanko mä ensinnäkin maksaa sitä lainaa, mutta se ei nyt onneks oo tän hetken murhe, vaan ehkä nyt viikonlopun tai ens viikon, jos alan googlettelemaan asioita ja panikoimaan. :-)
CNV00007
Tää on nyt ehkä vähän päätön postaus, mutta päätin kuitenkin kirjottaa, että mitä mulle on tapahtunut tässä parin kuukauden aikana, kun näitä postauksia ei oo kauheesti ilmestynyt (anteeksi). Ehkä mä nyt kesän tullen innostun taas kuvaamaan kun on valoa eikä sada, paitsi rakeita, koska Englanti. :-D Meille tuli joulun alla kyyhkysiä eli valkoisia puluja ja edellisessä postauksessa yksi tepastelikin tossa katolla. Niiden tarkoitus oli siis olla häkissä pari kuukautta ja vapauteen päästettäessä ne silti tulee kotiin syömään ja kylpemään. On ne niin söpöjä ja niille syntyi vauvapulukin ja se on niin lutunen, hihi. Nyt pitää kuitenkin alkaa kirjoittaa jotain Englanniksi ja jos ehdin niin laitan ehkäpä vähän Lappikuvia latautumaan, että saadaan nekin tänne blogiin tämän vuoden puolella.
CNV00004
+ IN ENGLISH!! After all that crazy Finnish it's time to do some updating for my English followers, so here we go. I know, I know, it's been pretty dead in this blog for a while, and that's simply because life has taken over blogging. In March my lovely Finnish au-pair friends decided to leave Cambridge so I wanted to enjoy the final moments with them, and then headed to Finland myself for 2 weeks. We took Jonny up to Lapland and had some really nice family time up there. Went skiing, downhill skiing, and rapid floating, and enjoyed the snow and Easter eggs of course. Back in England we just started working again and never really stopped, apart from me having 5 days off in a row twice. LOL. Well, perhaps I just admit I have not been taking a lot of pictures whatsoever, and decided to enjoy life instead of taking too much stress about this whole blog thing. I'm on again and I suppose that's what matters. :-)
CNV00005
I can't believe I've been working in Boots for nearly 7 months now. Where did the time actually go?? I have been in England for two (2!!!) years in June and that's so weird. I've got this daily routine of work and friends and skyping, which is nice, and I do like it here. One of my mates is trying to talk me into applying to uni for next year, but I don't really know what to think about it. I'd like to study here to get an international degree, but then again it will cost me so much money, and thinking about the future having a mortgage and a student loan doesn't really sound too exciting. Now, you must be wondering what I'd study then. Well, journalism. It's the only thing that I could find interesting at the moment, and it also terrifies me, that if I go for it, I will be obligated to write proper articles and do proper interviews IN ENGLISH. I am not 100% sure would I be able to do that, but I suppose that's why one goes to school and studies. On the other hand, I could go to Finland for 3 years, study in Finnish, possibly try to get to England for a year as an exchange student, and actually get "paid" for studying rather than pay loads. It's all those Finnish student allowances, living allowances, and things, that get you the money when you're a poor poor student renting a closet-sized apartment whilst studying. I know, Finland's offer does sound a lot better, but I would rather stay in England with Jonny. And no, it's not worth trying to speak him to move with me, it's not going to happen just now. Luckily I don't take any pressure about this whole uni thing, and will eventually see what happens, and when it's about time to apply I might do or might not, I'll let you know then. :-)
CNV00001This is a little bit random update with a lot of writing but I hope you don't mind. I'm hoping to get a bit more into this now that it's getting warmer and sunnier outside. I might even be able to get someone to take a couple of photos of me, so that you could see how I look like now, lol. At least I'll be showing you all my shopping I've been busy doing. It's good to let you know though, that my dear workmate Polly said; "You don't have a shopping addiction - it's called being a girl." 

2 kommenttia:

ooka kirjoitti...

Ihanaa kuulla pitkästä aikaa mitä sinne päin maailmaa kuuluu :)
Kuten ootte Jonnyn kanssa todennut, asioilla on tapana järjestyä. Kannattaa elää nyt vain hetkessä ja vähän huomisessa, että muistaa sinne töihin mennä. Jotta olet vielä ko. puljun pomo joku päivä ;)

Johanna kirjoitti...

Ooka: Oot ihana kun jaksat kommentoida. :-) Just niin ja ainakin tällä vauhdilla kaikki mun rahat menee takasin Bootsille kun ostelen vaan kynsilakkoja, heh heh. :-D