1. toukokuuta 2012

Cards, nails and wannabe-munkki

DSC_4661
DSC_4619
DSC_4665
DSC_4656

Tänään olin kaupungissa ostamassa korttipahvia ja paperiliittimiä (eikä mikä sana, onks tolle mitään slangisanaa?) ja ostin myös toffee flapjacking korvaamaan tätä kamalaa munkkipulaa jonka blogien munkkikuvat on saanut aikaan. Lisäks tarvitsin jotain piristystä koska oon nyt taistellu jo ikuisuuden saadakseni puhelimen ja käyny puhelinkaupassa ainakin 5 kertaa, mutta onneksi huomenna kai viimein saan sen (toivotaan!). Kotona piirsin parit kortit ja kuvasin kynsiä jotka tein viikonloppuna. Illemmalla kutsuu pubi ja siellä parit kaverit. Toivottavasti kaikilla oli hauska vappu! :-)

+ Today I was in town and did some necessary card cartoon and paper clip -shopping. I also bought a toffee flapjack to pretend being a Finnish sugary bun everybody eats on the 1st of May, and to cheer me up because apparently getting a phone is such a pain. I will hopefully get it tomorrow, and it means I have been without a phone for a month and a half. Ridiculous. When I got home I drew some cards and took pictures of the nails I did on the weekend. Later on I will head to the pub to meet some friends. :-)

3 kommenttia:

Aino kirjoitti...

oisko vaik klemmari? :D ja leivo ite munkkeja! ;b voithan sä niitä siellä tehä :)

Anonyymi kirjoitti...

klemmari!

Johanna kirjoitti...

Aino: Joo arvaa olinks onnellinen ku tajusin ton sanan! Voi ei mikset lähettäny mulle yhtään? Liian vaarallista mulla alkaa öljyn kans leikkimään ja flapjack oli ihan jees. :-D

Anonyymi: Joo kiitos muistin itekin tossa just hetki sitten, oi sitä riemun määrää. :-D