4. marraskuuta 2011

Nails and braids, that's my life nowadays

DSC_6623
DSC_6641
DSC_6618
DSC_6649
DSC_6655

Moikka lukijat! Pitkästä aikaa vähän suomen kieltä tänne blogiin. :-) On jotenkin aina niin vaikeeta alottaa kirjottamaan suomeks, ja oikeestihan mä kirjotan aina ensin englanniksi ja sitten vasta suomeksi. Hälyttävää tälleen tulevalta suomen kielen opiskelijalta, hehe. Joka tapauksessa, ostin tänään uudet alus- ja päällyslakat sekä vähän suklaata tälle illalle, koska en oo menossa bilettämään, vaan vietän illan rauhallisesti leffojen parissa. Oon jaksanu laitella kaikkia uusia hiusjuttuja ja lettejäkin taas kun mun hiukset tosiaan kaipas vähän leikkuuta, mut oon liian laiska tai jotain, enkä mene leikkauttamaan. Tykkään tosta sivuletistä tosi paljon ja mun tarkotuksena oli itseasiassa tehdä kaksi, mutta tajusin ettei mun hiukset riitä sellaseen. Typerä ohut suomalaistukka! :-D Täällä sujuu hyvin ja puista alkaa putoilemaan lehdet (voisin muuten ottaa kuvan joku päivä!) ja Starbuckiinkin tuli punaiset joulumukit. Piparilatte oli aika maukasta. Kyllä mä täällä Englannissa (ja elossa) vielä oon, vaikka joskus on pitkiä taukoja postauksien välissä (niin kuin viime kuussa, hups hups hups). Nyt on taas kivempi ja pirteempi fiilis, joten varmaan näkyilen täällä useammin. Hauskaa marraskuuta (mitä???)! :-)

+ Hiya! New base and top coat nail polishes from Boots were only £4. Cute side braid in my hair cheered up my mood on this partly rainy, partly sunny day. Instead of partying, I'm going to spend the whole Friday evening watching films and eating chocolate. Couldn't be better! xx

5 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Kiitsa samoinn!! ja piparilatte kuulostaa kyl melkosen hyvältä :b mul on vähän ikävä sitä piparminttukaakaoo. ja kanelirullapullaa rusinoilla ja möhnällä. ja paniiniiii. nammmm

Anonyymi kirjoitti...

ai nyt suomen kielen opiskelu taas kiinnostaa??

Johanna kirjoitti...

Aino: Jep se oli just jees! Hehehe tuu takas! :-D

Anonyymi: Onhan se kiinnostanut koko ajan, onko sulla joku ongelma? :-D

Anonyymi kirjoitti...

no ku ei menny putkeen pääsykokeet (hahaha) ni olit sitä mieltä ettei oo sun ala? ja joo en pysty elämään sun ja meidän yhteisten ongelmien kanssa. luetaan yhdessä pääsykokeisiin! KORJAA VIRHEET TÄSTÄ TEKSTISTÄ.

Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Öh? Mua ei edes haitannu etten päässy lukee suomee koska olin jo päättäny lähtee Englantiin. En oo myöskään missään vaiheessa väittäny etteikö se olis mun ala, vaan oon ollu varma että sinne mä tuun joka tapauksessa hakemaan uudestaan. En nyt oikeen tiedä mistä saat tätä informaatiota... Ainoo mitä oon miettiny, on ollu että meenkö opettajaks vai toimittajaks ja oon päätyny tulokseen että aika varmasti toimittajaks pyrin. Vaihtoehtona ois myös hakee opiskelemaan journalismia, minne varmaan haenkin, mutta yliopisto kiinnostais enemmän. Ja ainakin noi isot alkukirjaimet kannattais muistaa. :-)