21. syyskuuta 2011

7 Faktaa!

...Sorry guys, this is going to be only in Finnish, I have to practice that language! :-D

starbucks

1. Mulla menee päivittäin rahaa Starbucksiin, en uskalla edes laskea kuinka paljon oon ostanu Frappuccinoja, Macchiatoja, kaakaoita ja muffinsseja... Ne on erittäin koukuttavia enkä oikeestaan edes halua vaihtaa halvempaan, pitää nauttia kun kerran täällä ollaan! Koskaan ei oo niin köyhä etteikö vois yhtä Macchiatoa ostaa! :-D

2. Oon ihan rakastunut tähän paikkaan, tai no tohon Cambridgen keskustaan. Se on täydellinen: ei liian iso, ei liian pieni, talot on kauniita ja joka paikassa on melko siistiä, joki on kaunis ja sillat ihania, kahvilat ja pubit söpöjä, ihmiset mukavia ja AH, en vaan jotenkaan osaa kuvailla kaikkea. Tää on paras, tulkaa käymään!

3. Itse paikan lisäks upeimpia on nää ihmiset. Oon tavannu uskomattomia persoonia ja saanu niin hyviä kavereita etten voi uskoa. Täällä ei tarvii kolmea viikkoakaan, että löytää sielunsiskon tai parhaan bilekaverin. Meijän au-pair piiri on ihan parhautta ja ollaan yhtä isoa perhettä. Rakastan kaikkia.

4. Kun tää elämä on niin ihanaa täällä niin unohtuu tietysti tällaiset pienet online-harrastukset kuten bloggaaminen, hupsis! Mutta oikeesti, syy mun postaamattomuuteen on yksinkertainen: en tee mitään ihmeellistä! Perus päivä menee näin: herään, vien lapset kouluun, lähden kaupunkiin, tulen kotiin, haen lapset, leikin niiden kanssa, oon tietokoneella, syön illallista perheen kanssa, dataan lisää, menen nukkumaan. No joo, voisin kantaa sitä kameraa joskus mukana!

5. Tietysti jätän paljon kertomatta täällä blogin puolella... Kaiken maailman ongelmat sun muut, joilta en oo kuitenkaan välttynyt, oon jättäny pois postauksista. Ei tää elämä aina oo niin glamouria, mutta alamäistä selvitään! :-)

6. Opin vasta pari viikkoa sitten käyttämään noita ovelia kahden nupin hanoja... Jos vääntää kuuman ja kylmän auki samaan aikaan tulee sopivaa vettä, miten nerokasta! Ps. En oo tyhmä. :-D

7. Fazerin sininen on niin paljon parempaa kun Brittien suklaa! En osannu arvostaa sitä ollenkaan Suomessa, mutta täällä pyydän kaikkia vierailijoita tuomaan sitä. Kohta vika levy loppuu, vaikka se on tarkotettu vaan hätätilanteisiin. Onneks Aino tulee kylään kuukauden päästä! Suklaata! <3

Pss. Kiitos Anna! :-)

8 kommenttia:

Aino kirjoitti...

tuun käymään!! ja HYVÄ tietää et pitää tuua suklaata, et oo ennen tost puhunu ;b FIKSU POIKA KUN HANAAKIN OSAAT KÄYTTÄÄ! on se niin kiva huomata kun lapset oppii uusia taitoja (::

Anniina kirjoitti...

Fazerin sininen <3

Anonyymi kirjoitti...

Heeei jos kokoisit ne ongelmat yhteen postaukseen niin ei tarvii sitten jokapäivä tehä pessimistisiä postauksia, mutta antaisit silti realisistisemman kuvan meille lukijoille? :) ja siis ei tarvii mitään henkilökohtasta kertoa mitä et halua, mutta sellasia muita.. olisin innolla kuulemassa! :D

Erika kirjoitti...

Starbucks on kyl ehkä paras paikka, mul on kauhee ikävä kaikkii niit herkkui! <3 ja ihana toi 6 kohta, vihdoinki sait ratkaisun tohon onkelmaan. XD

Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna! Löysin sun blogin pari päivää sitten ja nyt oon lueskellu melkeenpä sun kaikki postaukset läpi, jäin koukkuun! :D Oot ihanan ilosen olonen tyttö ja mukava kuulla au pairina olosta kun itekki haaveilen siitä! Halusinki vaan siis tulla sanoon, et sait yhen lukijan lisää!! Huippu blogi :-)

Johanna kirjoitti...

Aino: JOO! Kolme levyä ainakin, kiitos! :-D

Anniina: <3

Anonyymi: No siis aika pitkälti on ollu vaan henkilökohtasia ne ongelmat, mutta voisin mä jotain ton tyyppistä postausta väsätä. Mulle tää aupair-3kk on ollu tähän asti elämän parasta aikaa.

Erika: Jep, oon täysin koukussa. Hanat, ugh! :-D

Anonyymi: Oi vitsi kiitos! Ihana kommentti ja suosittelen kyllä todella aupairiksi lähtöä! Ihan paras kokemus ja kielitaito parantuu niin paljon! Varmasti tulisit hyötymään aupair-ajasta tulevaisuudessa! :-)

Anonyymi kirjoitti...

heeei eikai tää oo ihan kuollut koko blogi :( oon kaks viikkoo käyny tääl joka päivä kytiksellä mut ei näy uusia postauksia..

Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Apua oon tosi pahoillani! Oon itekkin ollu aika kuollu, joten siitä on johtunu tää pitkä tauko. Lupaan postata tällä viikolla koska mulla on jopa kuvia viime viikonlopulta. Vaikkakin taas aika samanlaisia, huoh. Ei vaan oo inspiroinu bloggaaminen kun oon joko tosi väsynyt tai koko ajan menossa. Toivottavasti ymmärrät ja kiitos kun välität! :-) x