24. elokuuta 2011

It's the hardest to make up a title to outfit-post, I guess

Untitled 1
DSC_4444

Jumper, Stradivarius | top, Stradivarius | bag, Zara | jeans Seppälä | shoes Primark

Current mood: so so tired
Current wish: no rain tomorrow
Current food: cinnamon cereal

Chin up followers! :-)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä kautta lähdit muuten sinne au-pairiksi? Ootko jonkun tuttavaperheen luona, vai menitkö järjestön kautta? Itellä olis hinku päästä nyt au-pairiksi ja yksi mahdollisuus olis lähteä ihan ilman mitään järjestöjä suomalaisen perheen luokse ulkomaille, mutta en sitten tiedä kuinka luotetavaa se on mennä tuntemattomaan perheeseen ja miten vakuutusasiat ym.

Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kysymyksistä, tässä vastauksia! 1. Etsin perheen internetistä (aupair-world.net) 2. Kirjoteltiin sähköposteja ja näin kuvan sieltä aupairworld-profiilista 3. Bookkasin lentolipun ja tulin tänne :-D
Jos suomalaisen perheen luo pääset, niin suosittelen kyllä suuresti! Kantsii vaikka skypettää niiden vanhempien kanssa etukäteen, että saat vähän tietoa millaisia ne on, ja tietysti sähköpostitella. Itehän oon ihan brittiperheessä (tai no äiti afrikasta ja isä skotti XD) ja ei mua pelottanut tänne tulla. Totta kai niitä hurjiakin perheitä on, mutta aina voi ettiä uuden jos hätä iskee, on parille kaverille täällä silleen käynytkin. Vakuutuksista mulla on ihan perus suomi-vakuutuksia joitain (heh en ees tiedä) ja lisäksi tilasin tollaisen vakuutuskortin kelasta, jolla saa euroopan alueella samat etuudet ja hoidot kun sen maan kansalaiset. Ohjeet kortin tilaamiseen täältä: http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/081110083201PM?OpenDocument. Suosittelen todella lähtemään au-pairiksi, ihan huippukokemus! :-) Ps. hups mikä romaani...

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi vastasitpa sä pian, kiitos superpaljon! :) Annoit mulle lisäpuhtia uskaltaa ottaa noin iso askel elämässä, sillä mulla n nyt tulossa vähän vahinkojen kautta välivuosi ja en tiiä mitä muutakaan tän ajan tekisin.. itseasiassa mulla sattuukin jostain kumman syystä tollanen kortti jo olemaan ja muutenkin sun kertomuksen mukaan kaikki kuulostaa niin yksinkertaselta, että ehkä mä tästä puhun vielä vähän porukoille ja otan siihen perheeseen parempaa yhteyttä.. Kiitos vielä kerran, oot ihana kun jaksat vastailla! :)

Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Hihihi kiva olla avuksi! :-) Välivuosi on just jees, mullahan tää on kans muotoutumassa sellaseks, kun tuun ainakin pariks kuukaudeks takas joulun jälkeen, vaikka aluks oli tarkotus olla vaan jouluun. Tää paikka on vaan niin ihana etten haluu lähteä! Mihin päin sä oot suuntaamassa? Ja jos alotat blogin niin laita linkki - alan ilman muuta seuraamaan! :-) Tää koko homma on oikeesti yllättävän yksinkertainen, mutta suosittelen sitten tekemään kirjallisen sopimuksen perheen kanssa kun meet paikan päälle. Se auttaa ongelmatilanteissa. Onnea matkaan ja olis kiva jos kertoisit sitten, että pääsitkö reissuun ja millasta on! :-)

Anniina kirjoitti...

Sun silmät on ihanat! <3 Kerranki jopa mä huomaan että oot laittanu ripsarii :)) P.S Tyksin kengistä!! <3

Aino kirjoitti...

KUIN SÖPÖT noi letit oikeesti!! ja muutenkii kiva asu (:

Cristina kirjoitti...

simple but nice outfit!!
Today I showed to my friend the Nutella's cake recipe ! Maybe next week we'll cook it!
Christine :)

Johanna kirjoitti...

Anniina: Hihihi kiitos! Noi kengät on just kivat, £2,5 hehe! :-D

Aino: Kiitooos! :-)

Christina: Thank you, I like to keep it simple! ;-) It is delicious but dangerous so remember to be careful! :-D